Scandal politic: Traian Băsescu, atac dur la Moise Guran. „Este o panaramă. Va fi un rateu în politică”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
14/02/2020, 18:17
Scandal politic: Traian Băsescu, atac dur la Moise Guran. „Este o panaramă. Va fi un rateu în politică”
Traian Băsescu, atac dur la Moise Guran

Traian Băsescu l-a atacat dur pe proaspătul intrat în politică Moise Guran. Fostul preşedinte a spus despre acesta că nu are caracter şi că nu va avea rezultate în politică.

Traian Băsescu: „Moise Guran este o panaramă”

Fostul preşedinte Traian Băsescu l-a făcut pe Moise Guran cu ou şi cu oţet. Prezent la Adevărul Live, Traian Băsescu l-a făcut pe Moise Guran un om fără caracter, amintind acesta nu va avea în politică rezultate.

Jurnalistul şi omul de televiziune Moise Guran a intrat recent în politică, respectiv în Alianţa USR-PLUS.  Traian Băsescu a spus că vede o fuziune USR PLUS condusă de Dacian Cioloş, pentru că „altcineva n-ar avea cine”.

Traian Băsescu: „Moise Guran va fi un rateu în politică”

Întrebat despre varianta Moise Guran sau Vlad Voiculescu, Traian Băsescu a spus: „Nu, nu, nu. Moise Guran e o panaramă„. Fostul preşedinte şi-a cerut scuze după ce l-a făcut panaramă pe fostul jurnalist.

Scuzaţi-mă!. E o întoarcere de complimente (n.red.: râde) între mine şi Moise Guran. Va fi un rateu în politică, pentru că Moise Guran are un mare deficit.

Nu de inteligenţă, ci de caracter. Vorbesc de atitudini publice. Şi el a constatat la mine, din atitudini publice a tras concluzii, aşa că nu am nicio reţinere să-l caracterizez după atitudinile publice„, a declarat Traian Băsescu.

Traian Băsescu a mai spus că nu se va putea ajunge la alegeri anticipate și că pentru a se ajunge la alegeri anticipate va fi nevoie de un blat între PNL şi PSD.

De asemenea, acesta a mai spus că liberalii au greşit când au preluat guvernarea, în contextul în care PSD are majoritate în Parlament.

De asemenea, fostul preşedinte este de părere că premierul Viorica Dăncilă ar mai fi trebuit să rămână un an în fruntea Guvernului pentru a pulveriza definitiv PSD-ul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×