Scandal la Insula Iubirii. Bogdan îi face praf pe Diana și Aurel: ”Surpriză, măscărici!”

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
23/04/2019, 21:24
Scandal la Insula Iubirii. Bogdan îi face praf pe Diana și Aurel: ”Surpriză, măscărici!” GALERIE FOTO
Scandal la Insula Iubirii. Bogdan îi face praf pe Diana și Aurel: ”Surpriză, măscărici!”

Show-ul matrimonial ”Insula Iubirii 5” a debutat în seara de luni, 22 aprilie, și a adunat mii de ochi în fața televizoarelor datorită noilor povești de dragoste, dar și a noului cuplu format din bucățile trecutului.

Bogdan, fost concurent la Insula Iubirii, îi face praf pe Diana și Aurel

Mai exact, este vorba despre Diana și Aurel, doi foști concurenți care și-au părăsit perechile pentru ispitele de care s-au îndrăgostit iremediabil. Vestea că cei doi formează un cuplu a sâtrnit un val de controverse printre concurente, una dintre ele spunând vehement că aceasta este strategia echipei Antena 1 de a avea un infiltrat printre ei, pentru a-i convinge să cadă în ispită.

Însă, nu numai cei implicați direct au avut ceva de spus despre cuplul Diana-Aurel, ci și Bogdan, unul dintre controversații concurenți din sezonul 4. Bărbatul i-a ironizat pe cei doi spunând: „Surpriză, măscărici la Insulă!”, ”M-am prins de ce a venit Diana în sezonul 5: să facă ce făcea Mirela în sezonul 4”, ”Mi-a scris cineva acum – Ai văzut cum era îmbrăcată Diana? Se vede că nu mai e cu Ben! Păi normal, că nu mai au lovele. Ştii ce zic?!”.

Scandal la Insula Iubirii. Bogdan îi face praf pe Diana și Aurel: ”Surpriză, măscărici!”
Fostul concurent este indignat de apariția celor doi în cadrul show-ului matrimonial

Dacă Diana va fi cuminte, la finalul emisiunii, va fi o surpriză ce se va întâmpla

Diana și Aurel formează un cuplu care a ridicat multe semne de întrebare, dat fiind că au participat în sezonul 3 alături de alți parteneri, anume: Ben și Alexandra Dioaconescu. Cei doi nu păreau că s-ar putea potrivi și contopi vreodată, însă încurcare sunt căile Domnului, astfel că aceștia au ajuns împreună, iar fericirea lor pare să reziste. „Eu mă gândesc că e povestea diferită, el avea o relație de 3 ani, eu o relație de 1 an. Nu suntem siguri pe noi.

Nimeni nu crede în noi, dar la un moment dat vom vedea toți…Îmi vine să plâng”, a declarat Diana. În acest timp, iubitul ei spune că se gândește și la ceva mai mult ”dacă va fi cuminte”. ”Dacă Diana va fi cuminte, la finalul emisiunii, va fi o surpriză ce se va întâmpla. Eu, pe ea vreau să o văd. Va avea o surpriză și ea și toata lumea. Ai grijă ce faci!”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×