Scandal la Bravo, ai stil, de la Kanal D! Ce i-a reproșat Maurice Munteanu unei concurente

Conceptul Galei ”Bravo, ai stil!”, difuzat pe postul Kanal D, de mâine seară, 9 februarie, propus de jurați, a adus scandal! Tematica este ”Regiuni”, iar asta implică o pregătire asiduă din partea concurentelor, pentru a pune în scenă momente minunate și a aduce în fața publicului tradiții și costume impresionante.

Și, cu toate că aspiratele la titlul ”cea mai stilată femeie” se vor strădui să dea tot ce e mai bun, nu toate vor străluci, lucru ce va aduce dezamăgire în rândul juraților. Nadina este cea care va sparge gheața, cu un dans din zona Olteniei.

Scandal la ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D! Maurice Munteanu, foc și pară

Aceasta va umple scena cu ajutorul unui ansamblu folcloric de excepție. Însă, cu toate că spectacol, muzica și dans au fost, Maurice Munteanu s-a declarat nemulțumit de momentul gândit de aceasta, afirmând că nu s-a încadrat deloc în tematica Galei.

Maurice Munteanu i-a reproșat Nadinei că nu s-a pregătit îndeajuns pentru Gală

Mai mult, abilitățile de dans ale Nadinei sunt puse la îndoială, iar ținuta purtată o plasează în coada clasamentului în acest concurs, în viziunea lui Maurice Munteanu. „Ce avem noi aici? Lăsata Secului, ce e asta, draga? Viața Satului? Măi, fetelor, mai întâi trebuie să faceți o interpretare.

Conceptul Galei de sâmbătă, 9 februarie, a adus scandal!

Păi, tu, până la reinterpretare, mai ai mult… Devine deja obositor chiar și pentru mine să tot spun la infinit că Nadina este paralelă cu noțiunea de stil, de divertisment, de carisma, cu foarte multe lucruri”, spune Maurice.

La începutul lunii ianuarie, Maurice Munteanu a avut parte de o surpriză de zile mari în platoul emisiunii ”Bravo, ai stil!”. Claudia, mama acestuia, a venit într-un moment neașteptat pentru el și i-a făcut o declarație emoționantă fiului lui. De asemenea, a oferit și amănunte neștiute din copilăria lui, lucru care a adus fericire pe chipurile tuturor.