Scandal după nunta lui Radu Mazăre! De ce nu a rămas mireasa la camera intimă

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
10/07/2019, 21:06
Scandal după nunta lui Radu Mazăre! De ce nu a rămas mireasa la camera intimă
Roxana Mihalache a venit zâmbind la Rahova, dar a plecat supărată. Soția lui Mazăre nu a vrut să rămână la camera intimă Sursa foto: libertatea.ro

Radu Mazăre s-a căsătorit astăzi cu femeia care i-a fost alături în ultimii 10 ani. Roxana Mihalache a plecat neagră de supărare de la cununia civilă care a avut loc la Penitenciarul Rahova.

Soția lui Radu Mazăre nu a vrut să rămână la camera intimă

Radu Mazăre și-a văzut visul împlinit astăzi. Fostul primar al Constanței s-a căsătorit cu logodnica sa Roxana Mihalache. La scurt timp după cununia civilă Roxana a părăsit penitenciarul Rahova și le-a spus jurnaliștilor că Radu este foarte supărat că a fost condamnat pe nedrept. „Nu vreau să mai spun nimic, Radu este supărat. Vă dați seama că situația nu este deloc ușoară. E nevinovat”, a declarat soția lui Radu Mazăre.

Ziua nunții nu a fost una foarte fericită pentru mireasa lui Mazăre. Roxana a purtat o rochie pe care o avea deja în garderobă, nu a primit niciun inel de logodnă și mirii nu au avut nici verighete. La cununia civilă au participat doar rudele fostului primar, părinții Roxanei au lipsit. Poate și acestea au contribuit la starea miresei care nu a fost una prea bună.

Roxana a părăsit penitenciarul la doar două ore de la cununia civilă, deși avea posibilitatea să petreceacă 48 de ore alături de proaspătul ei soț. Actuala doamnă Mazăre a părăsit închisoarea cu capul plecat și cu certificatul de căsătorie în mână.

Roxana Mihalache a venit zâmbind la Rahova, dar a plecat supărată. Soția lui Mazăre nu a vrut să rămână la camera intimă
Sursa foto: libertatea.ro

Radu Mazăre și Roxana au dreptul la intimitate o dată la 3 luni

Potrivit legii Roxana putea petrece alături de soțul ei 48 de ore, dar fostul model a zis ”pas”. Cei doi nu vor avea parte de prea multă intimitate. Radu și Roxana Mazăre pot avea relații intime doar o dată la trei luni, timp de trei ore.

Poate acesta a fost motivul pentru care Radu Mazăre a ținut neapărat să se căsătorească fiind în spatele gratiilor. Roxana nu ar fi fost primită la camera intimă dacă cei doi nu ar fi fost căsătoriți. Fostul primar al Constanței are de stat ani grei după gratii fiind condamnat la 9 ani de închisoare.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×