Scandal după finala Chefi la cuțite! Fanii au reacționat: “Echipa Crudu trebuia să câștige”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
19/06/2019, 09:15
Scandal după finala Chefi la cuțite! Fanii au reacționat: “Echipa Crudu trebuia să câștige”
Fanii, nemulțumiți, au făcut scandal după finala Chefi la cuțite. Sursa foto: Antena 1

Nicio finală de concurs din România nu este lipsită de scandal. Finala Chefi la cuțite de aseară (Familii la cuțite) s-a lăsat cu reproșuri din partea telespectatorilor. Nu toată lumea a fost încântată că au câștigat cei din echipa chef-ului Florin Dumitrescu, adică familia Băițoi din Republica Moldova.

Finala Chefi la cuțite s-a lăsat cu reproșuri și acuzații pe Internet

Sunt foarte mulți fani ai concursului de gătit care spun că familia Crudu merita să câștige. Pe pagina de Facebook a show-ului difuzat de Antena 1 au apărut tot felul de comentarii în urma finalei Familii la cuțite. Românii au mers atât de departe cu criticile încât s-au legat de originea câștigătorilor, pe care unii fani i-au făcut ”jegoși” și că ar fi ruși și nu moldoveni.

Familii la cuțite a provocat o adevărată isterie pe rețelele de socializare. Cei care au urmărit aseară emisiunea de divertisment sunt nemulțumiți de faptul că premiul de 10.000 de euro nu a fost acordat familiei Crudu, care în opinia lor meritau cu prisosință să fie apreciate pentru efortul lor. Despre câștigători, mulți telespectatori au scris că trebuiau să participe la o emisiune de gătit „la ei, în Moldova”.

„E o făcătură emisiunea asta”; Fanii au sărit calul și i-au jignit pe câștigători doar pentru că vin din Moldova

„Chiar e o făcătură emisiunea asta… La prima farfurie a lui „Min-Ding”mai mulți jurați au zis că e cea mai bună și totuși a primir doar două farfurii. Apoi farfuria cu crustă a rușilor a fost criticată foarte aspru de cel puțin doi jurați și au venit 10 din 10 farfurii (pentru o farfurie care arată dezgustător) cum se poate să li se schimbe așa părerile? Ana săracă a luptat singură în concursul ăsta;

O făcătură de emisiune! Niște j…i de moldoveni, care nu sunt români, ci ruși(așa au declarat) au câștigat un premiu nemeritat! Rușine A1!; Cu toată stima! Dar în primul rând trebuia să câștige o familie de la noi din țară, nu o familie de bolșevici și bineînțeles era rândul lui Dumitrescu să câștige!”, sunt câteva dintre comentariile de pe pagina de Facebook a emisiunii.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×