Sandra și Adrian Mutu, viață de poveste

Sandra și Adrian Mutu, viață de poveste – „Briliantul” României și Sandra s-au căsătorit anul trecut, în luna octombrie, iar cei doi au împreună și un băiețel pe nume Tiago. Aceasta este cea de-a treia căsnicie a fotbalistului, după ce a fost însurat cu Consuelo Matos Gomez și Alexandra Dinu.

Consuelo i-a dăruit două fete frumoase, pe nume Adriana și Maya, iar din primul mariaj cu Alexandra Dinu, Mutu are un băiat pe nume Mario.

Sandra Mutu a mărturisit cum se înțelege cu fosta soție a lui Adrian Mutu

În cadrul unui interviu recent, Sandra Mutu a mărturisit cum se înțelege cu fosta soție a fotbalistului Consuelo. Ea a spus că s-au cunoscut, iar cu cele două fetițe ale soțului ei se înțelege foarte bine.

„Ele sunt foarte drăguțe și ne înțelegem foarte bine, sunt niște fete bine crescute, îmi sunt tare dragi amândouă. Desigur că am cunoscut-o (n.r. pe Consuelo) cred că așa e normal din moment ce Adi m-a introdus în viața fetelor lui. Avem o relație normală, ne respectăm și asta e cel mai important”, a declarat Sandra Mutu, pentru okmagazine.ro.

Bruneta a dezvăluit și faptul că și-ar mai dori copii alături de Adrian Mutu.

„Ne dorim, dar momentan vrem să ne concentram pe Tiago, el este încă foarte mic și am vrea să ne dedicăm lui așa cum merită, să simtă că are iubirea noastră, atenția noastră, totul,” a mai adăugat ea, pentru sursa citată.

Sandra și Adrian Mutu, viață de poveste

De asemenea, Sandra mărturisit și cum arată o zi obișnuită din viața ei. În plus, a dezvăluit că în viitorul apropiat s-ar putea muta alături de soțul și băiatul ei în altă țară.

„Nicio zi nu seamănă cu alta. Dar o zi normal, să zicem, începe cam așa: mă trezesc, zbor până în camera lui Tiago, pentru că nu pot să încep ziua fără să îi văd chipul, după care iau micul dejun. Apoi începe joaca cu cel mic, prânzul îl iau împreună cu Adi, acasă sau în oraș. Apo mă întorc la puiul meu. Cina, de regulă, în timpul săptămânii, o luăm acasă.

Apoi seara e a mea și a lui Adi, povestim despre ce s-a întâmplat peste zi, ne alintăm unul pe celălalt, ne uităm la filme în pat și ronțăim popcorn. În unele zile el este mai ocupat, de aceea spun că serile sunt ale noastre. Nu am un business al meu personal momentan, avem însă proiecte de familie, Adi va începe antrenoratul, totul va fi diferit. S-ar putea să ajungem chiar și într-o altă țară. Orice e posibil” a povestit Sandra Mutu.

Sandra și Adrian Mutu, viață de poveste

Adi Mutu se pregateste intens de botezul micutului său, Tiago. Marele eveniment, ce se anunță unul grandios, va avea loc la începutul acestei toamne, pe 2 septembrie.

“Briliantul” a semnat pe 2 ani cu echipa din Emiratele Arabe Unite și va avea un salariu de 15.000 de euro pe lună.

Fostul antrenor al celor de la FC Voluntari vrea să uite de perioada petrecută în România și să înceapă o nouă etapă a carierei. Anamaria Prodan este cea care l-a dus să antreneze echipa a doua a clubului Al Wahda. Tot ea a purtat și negocierile. Mutu îl va avea ca mentor pe Laurențiu Reghecampf, care este antrenorul primei echipe.

Fostul internațional va avea ocazia să învețe tainele meseriei de antrenor înainte de a-și încerca norocul la o echipă de renume din fotbalul mondial. Asta după ce în Liga 1 Betano a salvat-o cu greu pe FC Voluntari de la retrogradare, în urma barajului jucat împotriva Chindiei Târgoviște.

Adrian Mutu a semnat cu Al Wahda II

Mutu a semnat un contract valabil doi ani cu echipa din Emiratele Arabe Unite. Briliantul va primi 15.000 de euro pe lună. În mod normal, ar trebui să se acomodeze foarte repede la noua echipă, având în vedere că este prieten bun atât cu Laurențiu Reghecampf, cât și cu soția acestuia, Anamaria Prodan.

Fostul antrenor al celor de la Al Hilal trage un semnal de alarmă și îi transmite Briliantului că trebuie să se schimbe mult și să facă eforturi de adaptare pentru a se integra la arabi. Chiar dacă principal pentru echipa mare a celor de la Al Wahda este Laurențiu Reghecampf, viața lui Mutu la a doua formație a clubului nu va fi una scutită de griji.

“Mutu are o șansă imensă să învețe alături de Reghecampf. Eu aș fi atent la un aspect: nu-l văd pe Adi Mutu, marele jucător pentru care am un respect deosebit, să reziste la echipa de tineret. Nu-l văd să-și dea seama de faptul că trebuie să învețe. Cred că personalitatea lui Mutu nu se pliază pe echipa sub 21 de ani de acolo. Trebuie să creezi jucători acolo, să te pliezi pe staff-ul antrenorului de la prima echipă”, a declarat Ciprian Panait pentru o televiziune de sport.

Panait, atenționare pentru Mutu!

Ciprian Panait a câștigat titlul la U21 alături de Al Hilal și a devenit unul dintre antrenorii români care au avut succes în zonă. Nu la fel se poate spune despre jucătorii care au ajuns în Golf. De altfel, Panait crede că în acest moment un singur fotbalist ar rezista rigorilor.

“Niciun jucător român nu poate face față la Al Hilal. Nici Alibec, niciun alt român. Poate doar Pintilii ar putea juca acolo, pentru că are o poziție de așa natură încât să joace la mijloc”, a mai declarat Panait.