Sanda Nicola, mesaj emoționant după moartea Cristinei Țopescu: „A lovit încă un trăsnet”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
13/01/2020, 11:25
Sanda Nicola, mesaj emoționant după moartea Cristinei Țopescu: „A lovit încă un trăsnet”
Sanda Nicola a transmis un mesaj emoționant după moartea Cristinei Țopescu. Sursa foto: Facebook

Presa românească este în doliu după moartea Cristinei Țopescu, una dintre cele mai cunoscute și apreciate figuri ale sale. Printre cei care au reacționat la aflarea acestei vești tragice se numără și Sanda Nicola. Într-un mesaj emoționant postat în mediul online, fosta prezentatoare TV mărturisește că încă nu poate accepta o astfel de informație, mai ales că duminică ne-au mai părăsit Bogdan Lupescu și Andrei Nicolae Neagu, alți doi reputați jurnaliști trecuți mult prea devreme la cele veșnice.

Sanda Nicola, sfâșiată de durere după moartea Cristinei Țopescu

Ziua a început cu vestea că a murit prietenul nostru Bogdan Lupescu, marele om de reportaj. De ore bune căutam conexiuni de avioane să vedem cum putem ajunge la înmormântarea de miercuri. Începusem să scriu un text în memoria lui când am aflat că a murit și Andrei Nicolae Neagu.

Buimacă, încercam să reiau ceea ce simțeam să pun în cuvinte despre moartea lui Bogdan și a lovit încă un trăsnet… Cristina Țopescu!

Știu, moartea face parte din viață, e singura mare certitudine, dar tot e greu să o accepți când vine atât de aproape de tine. Doamne, te rog, odihnește-i!”, a scris Sanda Nicola pe contul său de Facebook, stârnind numeroase reacții din partea celor care îi urmăresc activitatea pe cunoscuta rețea de socializare.

Anunțul IPJ Ilfov după moartea Cristinei Țopescu. A fost deschis dosar penal

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în propria casă, duminică seara, în jurul orei 22:00, de o vecină care a alertat autoritățile, speriată că fosta prezentatoare TV nu mai dăduse niciun semn de aproape trei săptămâni. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru moarte suspectă, așa cum se procedează în astfel de situații.

În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

În urma sesizări, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţă. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Ilfov.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×