Salvare miraculoasă a unei tinere sinucigașe din Craiova! Momentul a fost transmis live pe Facebook

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
07/02/2020, 19:55
Salvare miraculoasă a unei tinere sinucigașe din Craiova! Momentul a fost transmis live pe Facebook
Salvare miraculoasă a unei tinere sinucigașe din Craiova. Sursa foto: antena3.ro

Incident șocant în Craiova, acolo unde o tânără s-a aruncat de la etajul 3 al blocului în care locuia. Incidentul a fost transmis live pe Facebook de un vecin de-al fetei, care a surprins chiar momentul în care aceasta s-a aruncat, dar și cum a fost salvată!

Salvare miraculoasă a unei tinere sinucigașe din Craiova

O femeie în vârstă de 24 de ani, din Craiova, s-a aruncat de la etajul blocului în care locuieşte, însă a supravieţuit doar datorită vecinilor săi, care au acționat rapid și au prins-o pe sinucigașă într-o pătură!

Fata locuieşte împreună cu mama sa într-un bloc din Craiova. Vineri, femeia a intrat în camera fiicei sale, dar a găsit-o pe pervazul ferestrei, de unde amenința că își va pune capăt zilelor.

Vecinii au întins o pătură și au prins-o pe tânăra de 24 de ani

Femeia disperată a încercat să o facă pe fiica sa să se răzgândească și să coboare, însă tânăra era foarte hotărâtă să încheie socotelile cu viața. Vecinii au văzut totul și au sunat la 112.

„În cursul acestei zile, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că o tânără ameninţă să se arunce din apartamentul unui bloc din Craiova.

La faţa locului au ajuns echipajele de Poliţie, care au constatat faptul că o tânără de 24 de ani s-ar fi aruncat de la etajul 3 al blocului în care locuieşte”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Până la sosirea organelor de forță, vecinii au întins o pătură și au prins-o pe tânăra care s-a aruncat în gol. Chiar dacă aceasta s-a lovit de o instalație de aer condiționat în cădere, a supraviețuit tentativei de suicid datorită vecinilor săi care i-au sărit în ajutor. Poți vedea AICI video cu salvarea miraculoasă a sinucigașei din Craiova!

Fata a fost transportată de urgenţă la spital, fiind conştientă. Întreg incidentul care a fost la un să se tranforme într-o adevărată tragedie a fost surprins de un tânăr cu telefonul mobil şi transmis live pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×