„Sacrificiul” revine la Antena 1! Sezonul 2 începe din februarie

Alex Năstase   
în Stiri mondene
24/01/2020, 11:39
„Sacrificiul” revine la Antena 1! Sezonul 2 începe din februarie GALERIE FOTO
Serialul Sacrificiul a ajuns la sezonul 2. Sursa foto - facebook

Este oficial! „Sacrificiul” revine la Antena 1! Sezonul doi al serialului produs de Ruxandra Ion debutează în luna februarie, conform unei informații oferită de paginademedia.ro.

„Sacrificiul” revine la Antena 1!

Primele două episoade din acest an vor fi difuzate pe 12 și 13 februarie, de la ora 20:00. De remarcat că zilele de difuzare vor rămâne cele tradiționale, miercuri și joi.

Un amănunt interesant este acela că noul sezon propune și personaje noi. Mădălina Bellariu și Șerban Gomoi sunt cele două nume pe care postul de televiziune le-a anunțat până acum.

Sezonul 2 începe din februarie

Mădălina Bellariu este cunoscută și pentru rolul din serialul Tânărul Papă, de pe HBO.

Vă readucem aminte că în primul sezon al serialului, cele trei surori Eva (Maia Morgenstern), Elena (Ana Ciontea) și Viorica (Adriana Trandafir) s-au regăsit la mai bine de 55 de ani de la despărțire.

Ioana (Oana Cârmaciu) și Andrei (Denis Hanganu) urmau să aibă cununia civilă.

După multe peripeții părea că în sfârșit viața lor va intra pe un „drum” fericit. Dar, cu puțin timp înainte de nuntă, Ioana descoperă că este însărcinată.

Un amalgam de gânduri și trăiri o fac să-și amintească de faptul că ea s-a culcat și cu iubirea vieții ei, Andrei, dar și cu devotatul ei prieten din studenție, Robert (Daniel Nuță).

Neștiind al cui poate fi copilul, Ioana ia decizia să plece undeva departe și să nu se prezinte la nuntă. Povestea celor doi va continua în sezonul doi.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×