Sacrificiul Live Stream Online pe Antena 1 – Sezonul 1, episodul 17

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
06/11/2019, 19:00
Sacrificiul Live Stream Online pe Antena 1 – Sezonul 1, episodul 17 GALERIE FOTO
Sacrificiul se difuzează la Antena 1. Sursa foto - facebook

Ca de obicei, dacă este joi seară, atunci de la orele 20:00, Antena 1 difuzează episodul cu numărul 17 din Sacrificiul. Serialul este cel mai recent proiect al Ruxandrei Ion, supranumită „Mama Telenovelelor din România”. Dorind sa descopere adevarul despre familiile lor, cele trei surori pleaca sa afle unde le-au fost inchisi parintii. Andrei merge și el intr-o mica vacanta cu Ioana la munte si sunt insotiti de Stefania, fetita pentru care ar face totul.

Sacrificiul Live Stream Online pe Antena 1

Alin este pus pe dezvaluiri si intriga pentru a-si obtine scopul in afacerea familiei lui, asa că, intervine si o convinge pe Lili ca este slaba si ca daca nu actioneaza acum va pierde totul. Mai mult, acesta îi oferă detalii precise cu privire la locul în care se afla in acest moment Andrei. Scenariul nu se oprește aici și trebuie să știți că între Iris si Amza se leaga o frumoasa relatie de prietenie, dar care pare sa se transforme incet intr-o cunoastere diferita.

Stefan vede ca fiul sau Alin are planuri marete si pentru ca observă tot ce se intampla in defavoarea sa, ii spune tatalui ca el vrea sa se casatoreasca cu Lili. Ba chiar o și cere de sotie pe aceasta. Amza ii spune Ioanei sa nu se dea batuta de Lili si sa o infrunte orice ar fi pentru a ramane impreuna cu Andrei. Aceasta pare însă că și-a pierdut din interes fata de Andrei pentru ca a fost respinsa in repetate randuri, drept pentru care iese in oras cu Mario .

Sacrificiul, Sezonul 1, episodul 17

Sacrificiul este continuarea celei mai urmarite telenovele pentru fanii acestui segment de seriale, prezentand intr-un mod unic si plin de povesti impresionante cu actori de mare nivel o serie larga de intamplari din viata cotidiana. Acestea au la baza o poveste reala cu mici adaugari prin viu grai ale oamenilor care au trait si au vazut cu ochii lor povestea a trei familii, fiecare diferita de cealalta.

Secrete tinute bine ascunse ies la iveala si odata cu ele personajele renasc trezindu-se cu o noua viata, povesti ale caror raspunsuri se vor regasi la comun. Pe lângă distributia pe care deja o stim se alătură și noi personaje printre care reamintim: Relu, interpretat de Marian Ralea și Maia Morgenstern in rolul Evei

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×