Sacrificiul Live pe Antena 1 – Sezonul 1, episodul 8

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
03/10/2019, 18:30
Sacrificiul Live pe Antena 1 – Sezonul 1, episodul 8
Sacrificiul, episodul 8, astăzi de la ora 20:00. Sursa foto: Captură Antena 1

Serialul Sacrificiul poate fi urmărit live pe Antena 1 în fiecare zi de miercuri și joi de la ora 20:00, iar episodul 8 din primul sezon se anunță unul la fel de interesant ca primele difuzate până acum. Telenovela în care joacă Oana Zăvoranu, Marian Râlea, Dorian Popa și Maia Morgenstern continuă cu noi răsturnări de situație în episodul din această seară.

Sacrificiul, episodul 8, astăzi de la ora 20:00, la Antena 1

În episodul anterior al telenovelei Sacrificiul de la Antena 1, telespectatorii au fost martorii unor scene tensionate. Au fost ținuți  cu sufletul la gură clipă de clipă, după ce Ștefania a fost răpită de Narcisa și dusă în casa iubitului ei, care s-a bucurat nespus de multe să o vadă. De asemenea, Ioana și Andrei au avut din nou o discuție tensionată, iar relația conflictuală dintre cei doi continuă să capteze atenția tuturor.

Ștefan a căutat-o disperat pe Ștefania și prima persoană în casa căreia s-a gândit să intre pentru a vedea dacă fata este acolo a fost cea a lui Leo. Nici nu bine a intrat în locuință, că a fost primit de către mama Gela cu o rafală de blesteme, nimic neobișnuit și anormal din partea acestui personaj.

sacrificiul episodul 8
Telenovela Sacrificiul este difuzată miercuri și joi la Antena 1. Sursa foto: captură Antena 1

Diva și iubitul ei au tot mai multe neînțelegeri

„Blestemat să fii tu și cu neamul tău. Să nu crească frunza în copac până n-o să simți ghiarele morții”, i-a spus mama Gela lui Ștefan, care a întrebat disperat unde este Narcisa. Și personajul jucat de Oana Zăvoranu, Diva, a fost protagonista unui scandal imens, de data aceasta cu iubitul ei.

Diva i-a reamintit că datorită ei are o viață mai bun, un trai la care acesta nici măcar nu visa. „Tu te auzi ce spui? Tu ai uitat? Tu vrei să-ți reamintesc? Vrei să-ți amintesc că erai un pârlit cu o amărâtă de Dacie atunci când te-am cunoscut, iar acum nu-ți mai ajung mașinile mele”, i-a reproșat Diva, scrie a1.ro.

Cum va evolua relația dintre Diva și partenerul ei, ce vor face Narcisa și mama Gela în continuare, dar și la ce se gândește Ștefan având în vedere că fata este răpită – multe întrebări care vor fi lămurite din această seară.

„Sacrificiul este un serial foarte ofertant pentru un scenarist, pentru că e o frescă a societăţii româneşti contemporane, cu adânci rădăcini din trecutul nostru de acum 55 de ani. Sunt multe poveşti care se împletesc, multe personaje care descoperă secrete şi brusc se trezesc într-o altă viaţă”, este prezentarea pe care scenarista Simona Macovei a făcut-o serialului care ajunge acum la cel de-al 8-lea episod.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×