Sacrificiul Live Online pe Antena 1- sezonul 1, episodul 24

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
28/11/2019, 18:30
Sacrificiul Live Online pe Antena 1- sezonul 1, episodul 24

Dacă este joi, Antena 1 difuzează, cu începere de la orele 20:00, un nou episod din Sacrificiul, serialul în care suspansul și răsturnările de situație sunt la ele acasă. Povestea producției care poartă semnătura Ruxandrei Ion se complică din ce în ce mai mult și ține telespectatorii cu sufletul la gură în fața micilor ecrane, pe măsură ce ne apropiem de finalul primului sezon.

Un grav accident de mașină răstoarnă întreaga poveste din Sacrificiul

Nici nu și-au revenit bine după moartea lui Grig, că familia Oprea trebuie să facă față unei noi tragedii Brândușa i-a apărut în vis lui Ștefan pentru a-i transmite că va plăti pentru toate păcatele sale în cel mai crunt mod posibil. „Dumnezeu o să te lovească acolo unde te doare cel mai tare! În copiii tăi”, i-a transmis tânăra pe care cinicul om de afaceri a împins-o să comită un gest necugetat, iar profeția sa pare să se adeverească, pentru că Andrei, vizibil afectat de boala care îl macină, provoacă un grav accident rutier. În timp ce  Ștefania, aflată la rândul său în mașină, cântă din tot sufletul melodia preferată, starea tânărului se înrăutățește din ce în ce mai mult.

La aflarea veștii că febra de care suferă bărbatul iubit este, de fapt, o problemă mult mai gravă care îi pune în pericol viața, Ioana îl sună îngrijorată pe Andrei, însă eforturile sale se dovedesc zadarnice. Gândul că l-ar putea pierde definitiv pe bărbatul de care este îndrăgostită o va face pe frumoasa doctoriță să verse lacrimi amare.

Cum îl alintă Doinița Oancea pe Mihai Călin

Într-un interviu acordat recent, Mihai Călin, actorul care îi dă viață lui Laviniu, avocat de etnie romă și ginerele lui Leo Zamfir,a  dezvăluit un amănunt inedit de pe platourile de filmare ale serialului Sacrificiul. Nu o să vă vină să credeți cum a ales să-l alinte Doinița Onacea, partenera sa din îndrăgita producție a Ruxandrei Ion.

Doinița Oancea uneori vine să îmi spună Narcisule. Ea e Narcisa (soția avocatului Laviniu, n.r.) în serial. Fiecare cuplu are niște nume de alint. Mi-a spus așa și în filmare. Am asigurat-o că e frumos”, a spus Mihai Călin.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×