S-a despărţit de Mantea şi a luat o „devoratoare de bărbaţi cu bani”. Pe cine iubeşte Ştefan Stan

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
10/10/2013, 10:03
S-a despărţit de Mantea şi a luat o „devoratoare de bărbaţi cu bani”. Pe cine iubeşte Ştefan Stan GALERIE FOTO

De ceva vreme, Ştefan Stan a aparut la bratul unei domnisoare, care culmea seamana cu fosta lui iubita. Desi cantaretul sustine despre bruneta ca este o tanara femeie de afaceri, independenta, concetatenii au o alta parere.

De curand, Ştefan s-a cuplat cu o tanara pe nume Claudia, pe care a cunoscut-o intr-un magazin de haine din Petrosani. Totul a pornit banal, la o cafea, iar apoi relatia a evoluat atat de rapid, incat artistul s-a afisat public la bratul ei si s-au si mutat impreuna.

Vedeta TV si-a asumat relatia cu Claudia pe care a descris-o ca fiind perfecta din toate punctele de vedere. Mai mult, Ştefan sustine ca tanara este o femeie de afaceri, care detine doua saloane de infrumusetare.

In ceea ce priveste calitatile fizice, nu i le contesta nimeni, insa la partea cu independenta financiara concetatenii ei au cu o alta versiune. Se zvoneste ca tanara nu detine niciun salon, ci este doar o simpla cosmeticiana, ce-i drept, cu calitati profesionale laudabile, mai ales in ceea ce priveste aranjatul sprancenelor, care si-ar asigura situatia materiala din… alte parti.

Cu alte cuvinte, cei care o cunosc pe Claudia sustin ca aceasta ar fi genul de femeie careia ii place sa fie intretinuta si ca si-ar cauta iubiti doar cu o situatie financiara foarte buna. Astfel, noua iubita a lui Stefan Stan si-ar fi permis o marire de sani, costurile interventiei fiind suportate de un fost iubit, care, pe langa cadourile costisitoare, ar fi obisnuit sa o duca si in vacante foarte scumpe.

Conform acelorasi surse, cosmeticiana ar evita sa se implice foarte tare in relatiile pe care le are, singura de lunga durata, pecetluita cu o logodna, terminandu-se de curand… in bratele lui Stan.

Sursa: Cancan

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×