S-a terminat procesul! Instanța a decis cine va fi, în acte, tatăl copiilor Antoniei

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
18/07/2019, 16:16
S-a terminat procesul! Instanța a decis cine va fi, în acte, tatăl copiilor Antoniei GALERIE FOTO
Alex Velea are motive de bucurie. Și-a trecut numele în certificatele de naștere ale celor doi băieți. Sursa foto: unica.ro

Alex Velea a primit decizia instanței că el este tatăl celor doi băieți pe care îi are cu Antonia Iacobescu încă de pe 24 aprilie, dar abia acum a reușit să-și treacă numele în certificatul de naștere al celor doi fii, Dominic și Akim.

Băieții lui Alex Velea poartă începând de azi numele tatălui

Cei doi băieți ai lui Alex Velea au primit încă de la naștere numele Castellano deoarece Antonia era și încă este în acte, căsătorită cu italianul Vicenzo Castellano. Instanța a decis schimbarea numelui celor doi băieți în Velea încă de pe 24 aprilie, dar cântărețul a reușit abia zilele trecute să-și treacă numele în certificatele de naștere ale copiilor.

Pentru a definitiva procedura de trecere a micuților pe numele său, Alex Velea a fost nevoit să o dea în judecată pe iubita sa, Antonia Iacobescu, dar și să aștepte să treacă toate termenele date de instanță. Procesul s-ar fi terminat mai devreme dacă Antonia nu ar fi luptat pentru custodia comună a fetiței sale, Maya, cu Vicenzo Castellano. Cântăreața mai are de așteptat până în septembrie pentru a afla ce decizie vor lua judecătorii în privința divorțului.

Alex Velea are așadar motive de bucurie și se gândește să îi creștineze pe cei boi băieți pe care îi are cu Antonia. Singurul motiv de îngrijorare pentru cuplul Alex – Antonia ar fi faptul că mama copiilor lui Velea încă este căsătorită cu Vicenzo Castellano. Prin urmare, cei doi nu pot face și o nuntă așa cum și-ar dori.

Dominic și Akim au purtat încă de la naștere numele soțului Antoniei Iacobescu
Cei doi băieți ai lui Alex Velea nu mai poartă numele Castellano. Sursa foto: Instagram.com

Alex Velea nu-și mai dorește copii

Alex Velea a răspuns într-un vlog la mai multe întrebări incomode. Fanii l-au întrebat dacă mai vrea copii, iar partenerul de viață a mărturisit că sunt de ajuns 3 ceea ce înseamnă că artistul o consideră pe Maya, fiica Antoniei ca fiind copilul lui chiar dacă fetița locuiește în Italia alături de tată ei Vicenzo Castellano.

„Nu, avem trei copii. E suficient. E foarte bine așa”, a declarat Alex Velea pe contul său pe Youtube. Cântărețul a mai spus că nu îi va lăsa pe băieți să se tatueze când vor fi minori. Velea urmează să-și creștineze cei doi băieți anul acesta.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×