S-a sinucis după ce a descoperit poze indecente cu copii în telefonul iubitului! „S-a simțit dezgustată, violată și rănită”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
22/10/2019, 15:27
S-a sinucis după ce a descoperit poze indecente cu copii în telefonul iubitului! „S-a simțit dezgustată, violată și rănită” GALERIE FOTO
Tânăra s-a sinucis în 2017. Sursa foto - facebook

O tânără s-a sinucis după ce a descoperit poze indecente cu copii în telefonul iubitului! Lydia Roberts, în vârstă de 21 de ani, s-a spânzurat în casa ei din Radcliffe, Greater Manchester, după ce a găsit bărbatului pe care îl iubea și alături de care voia să-și facă o familie, Adam Wells, mai multe imagini nu tocmai plăcute. Tânăra a rămas șocată după ce a descoperit că bărbatul cu care avea o relație de doi ani, deținea un al doilea telefon mobil.

S-a sinucis după ce a descoperit poze indecente cu copii în telefonul iubitului!

Inițial, femeia a crezut că este înșelată cu o altă persoană de sex feminin așa că nu s-a putut abține și a luat telefonul la puricat. Pe dispozitivul mobil, Adam Wells, păstra imagini cu copii în ipostaze sexuale. Lydia l-a confruntat pe iubitul ei imediat după ce a văzut imaginile. Cei doi s-au certat rău de tot, iar tânăra și-a pus capăt vieții la puține momente după. Tragedia a avut loc în luna iunie a anului 2017.

După moartea femeii, poliția a investigat cazul și a găsit în telefonul lui Adam 31 de poze indecente cu fete minore. El a fost condamnat la 12 luni de muncă în folosul comunității. Mama tinerei a fost cea care a povestit că fata s-a simțit dezgustată, violată și rănită. Mai mult, Lydia nu putea accepta faptul că bărbatul a stat atât de mult timp pe lângă nepoții ei. „Dumnezeu știe ce a fost în sufletul bietei Lydia.

S-a sinucis după ce a descoperit poze indecente cu copii în telefonul iubitului! Tânăra
Tânăra era o iubitoare de animale. Sursa foto – facebook

„S-a simțit dezgustată, violată și rănită”

Poate că unii au condamnat-o, poate că prea puținu ai înțeles-o. Noi am crescut-o frumos, am educat-o, i-am cultivat de mică anumite valori, o anumită scară de valori. Pentru ea a fost prea mult ceea ce s-a petrecut. Cine știe ce anume și-au spus, ce anume și-au reproșat. Cine știe ce cuvinte și-au spus de Lydia mea, frumoasa mea a luat această decizie.

Din păcate, Lydia nu mai este. El a scăpat cu 12 luni de muncă în folosul comunității. Muncă. Ea este în pământ de vreme bună, ea nu mai este, noi nu o mai putem vedea niciodată”, a spus mama fetei

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×