S-a aflat! Unde se ducea Răzvan Ciobanu în ziua în care a murit! Traseul a fost reconstituit

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
21/05/2019, 18:23
S-a aflat! Unde se ducea Răzvan Ciobanu în ziua în care a murit! Traseul a fost reconstituit
Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața într-un grav accident rutier. Sursa foto:romaniatv.ro

Au ieșit la iveală noi detalii în cazul morții fostului creator de modă Răzvan Ciobanu, care și-a pierdut viața chiar în a doua zi de Paște, după un tragic accident rutier petrecut în zona localității Săcele din Constanța. Specialiștii au reconstituit traseul parcurs de cunoscutul designer.

Răzvan Ciobanu urma să se vadă cu un bărbat misterios

Deși s-au scurs mai bine de trei săptămâni de la tragicul accident, moartea lui Răzvan Ciobanu continuă să fie învăluită în mister. Spre exemplu, nu se cunoaște cu exactitate locul în care voia să ajungă designerul, în ziua producerii accidentului.

Din câte se pare, Răzvan Ciobanu urma să se întâlnească cu un bărbat misterios care îl aștepta în Mamaia. Ca dovadă, în cadrul emisiunii XTRA NIGHT SHOW, prezentată de Dan Capatos, au fost prezentate câteva mesaje dintr-o conversație pe care designerul ar fi avut-o cu acest bărbat, pe Grindr, o aplicație specială pentru gay.

Automobilul condus de Răzvan Ciobanu a fost grav avariat în urma accidentului care i-a adus sfârșitul fostului designer. Sursa foto:ciao.ro
Automobilul condus de Răzvan Ciobanu a fost grav avariat în urma accidentului care i-a adus sfârșitul fostului designer. Sursa foto:ciao.ro

Traseul fostului designer. Mergea spre Mamaia

Totodată, Dan Capatos, alături de Sorin Ovidiu Bălan, specialist în criminalistică, au realizat reconstituirea întregului traseu parcurs de Răzvan Ciobanu, ajungând astfel la concluzia că acesta se îndrepta de fapt spre Mamaia și nu spre Corbu, cum s-a speculat inițial.

Răzvan Ciobanu nu face la stânga spre Ovidiu, el exact aşa a şi plecat, pe dunga roşie. Omul ăsta din mesaje trebuie identificat. Eu cred că Răzvan Ciobanu nu a greşit drumul. Eu cred că ştia drumul foarte bine, el se ducea… Asta că era drogat nu e niciun dubiu, că testele rapide l-au arătat drogat. Evident că se ducea la o întâlnire“ , a afirmat  Sorin Ovidiu Bălan, completat imediat de Cătălin Bordea, coprezentatorul emisiunii.

Înseamnă că n-a vrut să fugă cu maşina. A vrut doar să treacă pe acolo repede, îşi face treaba şi se întoarce înapoi. Că toată lumea zicea că a fugit cu maşina la Bucureşti. Aşa, la un 30 de kilometri, e aproape, fac treaba şi m-am întors” , a spus acesta.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×