S-a aflat cum a murit Mya-Lecia Naylor, idolul adolescenților! Anchetatorii spun că nu a vrut să se spânzure

S-a aflat cum a murit Mya-Lecia Naylor, idolul adolescenților! Anchetatorii spun că nu a vrut să se spânzure GALERIE FOTO
S-a aflat cum a murit Mya-Lecia Naylor. Sursa foto: digi24.ro

S-a aflat cum a murit Mya-Lecia Naylor, idol al adolescenților! Fata de doar 16 ani, dspre care mulți spuneau că va fi un adevărat star de cinema, s-a spânzurat în propria sa locuință, în luna aprilie. De-abia acum s-a aflat cum și-a găsit sfârșitul tânăra actriță.

S-a aflat cum a murit Mya-Lecia Naylor

Era actriță, cântăreașă, dansatoare și o aștepta o carieră de succes, însă nu se știe din ce motiv Mya-Lecia Naylor a decis să-și ia viața. Ancheta deschisă a stabilit că, în ciuda acțiunilor sale, tânăra nu ar fi vrut cu adevărat să se sinucidă. Actrița CBBC a fost dusă la spital pe 7 aprilie, dar medicii nu au reușit să o salveze, notează Daily Mail.

Mya-Lecia Naylor a apărut în seria pentru copii „Almost Never”. De asemenea, ea a jucat rolul lui Fran în producția CBBC „Millie Inbetween”, o dramă despre o copilă care încearcă să treacă peste divorțul părinților săi. În 2012, ea a jucat în filmul „ Cloud Atlas”.

S-a aflat cum a murit Mya-Lecia Naylor
S-a aflat cum a murit Mya-Lecia Naylor. Sursa foto: stirescu.ro

Tânăra actriță s-a spânzurat

Tatăl ei, Martin Naylor, a declarat în fața anchetatorilor că fiica lui părea stresată din cauza examenelor, dar nimic mai mult. „Nu era tocmai ea, era stresată din cauza examenelor. Cred că nu a vrut să facă asta. A fost o prostie făcută pe moment. Cu siguranță avea planuri de viitor.

La 07.30 am plecat să alerg. Mya a ieșit din baie și mi-am dat seama că nu era fericită. Era cam cum sunt adolescenții și credeam că doar are o toană. Nu era deloc un adolescent morocănos, chiar obișnuia să glumească pe seama acestor stări”, a povestit tatăl actriței.

Două ore mai târziu, mama adolescentei, a găsit-o spânzurată. „N-a vorbit niciodată despre sinucidere. Probabil doar voia să atragă atenția asupra a ceva. Cred sincer, poate pentru că era pedepsită, dar cred că nu a vrut să facă asta. Dincolo de îngrijorările privind școala, era un copil fericit. Avea tot ce-și dorea”, a mai declarat Martin Naylor.

Toby Watkin, unul dintre anchetatorii implicați în caz, a concluzionat că tânăra vedetă „nu a intenționat să-și ia viața”, iar moartea ei a fost un fel de accident: „Asta înseamnă că, deși persoana decedată chiar a acționat, nu a intenționat cu adevărat să-și ia viața”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×