S-a aflat cine este tatăl copilului Vulpiţei. Viorel Stegaru a răsuflat uşurat

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
20/02/2020, 08:31
S-a aflat cine este tatăl copilului Vulpiţei. Viorel Stegaru a răsuflat uşurat
S-a aflat cine este tatăl copilului Vulpiţei

Viorel Stegaru este tatăl copilului „Vulpiţei”. Plicul cu rezultatul testului de paternitate a fost citit, în direct, în emisiunea „Acces Direct”. Testul a demonstrat că soțul Veronicăi este și tatăl fetiței cuplului.

Viorel Stegaru este tatăl copilului Vulpiţei

Fanii „serialului” Vulpiţa și Viorel au răsuflat uşuraţi după ce testul de paternitate a fost prezentat în emisiunea Mirelei Vaida. Acesta a arătat că în proporţie de 99,99% Viorel Stegaru este tatăl copilului Veronicăi Stegaru, alias Vulpiţa.

Pe baza analizei genetice a celor cinsprezece loci indicaţi: Stegaru Viorel, prezumtiv tată, nu se exclude ca fiind tatăl biologic al lui Stegaru Maria Geta, copil, deoarece prezintă marcări genetici similari.

Antena 1 , amendată de CNA cu o sumă uriaşă din cauza soţilor Stegaru

Valoarea icp arată că Stegaru Viorel, prezumtiv tată, prezintă o probabilitate de 14.200 de ori mai mare de a fi tatăl biologic al lui Stegaru Maria Geta, comparativ cu un individ netestat, neînrudit, de aceeaşi etnie.

Probabilitatea ca Viorel Stegaru să fie tatăl fetiţei Maria este de 99,99 %”, a spus Mirela Vaida în emisiunea Acces Direct.

Veronica şi Viorel Stegaru sunt protagoniştii „serialului Vulpiţa” derulat de Antena 1 în emsiunea Acces Direct, de aproximativ o lună. Cuplul s-a făcut remarcat când Veronica a dispărut de acasă.

Acesta a spus la vremea respectivă că a fost răpită de doi tipi, sechestrată şi violată de unul dintre ei. Vulpiţa a refuzat să depună plângere împotriva violatorului, de unde s-a mers pe ideea că „agresiunea” ar fi fost consimţită. De atunci, cei doi au fost prezenţi în multe emisiuni „Acces Direct”.

De curând, Antena 1 a primit o amendă uriaşă de la Consiliul Naţional al Audiovizualului pentru difuzarea Vulpiței la televizor. Zeci de reclamaţii au curs la CNA din partea telespectatorilor care au spus că emisiunile cu cei doi promovează minciuna, desfrâul, lenea, trădarea, înşelătoria.

Pentru încălcarea legii în mod grav şi repetat (multiple articole privind protecţia minorilor şi respectarea demnităţii umane), în emisiunile „Acces Direct” din perioada 13.01-6.02.

Şi ţinând cont de antecedentele numeroase, am propus sancţionarea postului Antena 1 cu 100.000 de lei (maximul pentru articolele din cod invocate). Amenda a trecut cu 9 voturi (unanimitate)”, a anunţat Radu Herjeu, membru CNA, pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×