S-a aflat ce așteaptă Flavia Mihășan: băiețel sau fetiță? Iată răspunsul!

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
20/01/2019, 13:12
S-a aflat ce așteaptă Flavia Mihășan: băiețel sau fetiță? Iată răspunsul! GALERIE FOTO
S-a aflat ce așteaptă Flavia Mihășan: băiețel sau fetiță? Iată răspunsul!

Misterul a fost rezolvat! S-a aflat ce așteaptă Flavia Mihășan. Frumoasa asistentă de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani” ar urma să aducă pe lume un băiețel. Surse din anturajul dansatoarei au dezvăluit că frumoasa blondină și partenerul său Marius Moldovan vor deveni părinții unui băiețel.

Flavia Mihășan are parte de o bucurie fără margini în această perioadă. Blondina care a recunoscut că este însărcinată a aflat și ce va avea. Chiar dacă probabil și-ar fi dorit o fetiță pe care să o facă dansatoare ca si ea, se pare că asistenta de la ’Neatza cu Răzvan şi Dani” va avea un baiețel. În acest an, Flavia Mihășan urmează să devină mămică pentru prima dată. Ea va avea un băiețel alături de partenerul de viață  Marius Moldovan și el de asemenea dansator.

Flavia Mihășan va avea băiețel! Asistenta de la „Neața” a primit mesaje emoționante de la fani

S-a aflat ce va avea Flavia Mihășan. Frumoasa blondină, care îi delectează pe telespectatorii de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani” va avea un băiețel, confiorm unor apropiați. Flavia Mihășan formează un cuplu cu Marius Moldovan, fotomodel și dansator profesionit. El a participat și la emisiunea “Românii au talent”, în sezonul din 2017, împreună cu Hera Alexandra Zaulet. Cei doi au făcut senzație cu reprezentația lor când au impresionat juriul concursului de la PRO TV.

Asisntenta de la „Neața”, Flavia Mihășan. și partenerul său, Marius Moldovan, vor deveni părinții unui băiețel

Flavia Mihășan și iubitul său, Marius Moldovan, au vorbit pentru prima oară despre sarcină de Sărbători. Atunci Flavia a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale. „De acum înainte, vom sărbători totul altfel 🙂 Cel mai frumos cadou e pe drum și ne-a ales pe noi”, a scris Flavia Mihășan. „Felicitări! Sarcină ușoară și să vă ajute Dumnezeu! / Să fie într-un ceas bun! / Sarcină ușoară și un bebe sănătos și norocos”, au fost câteva din urările admiratorilor Flaviei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×