S-a aflat cauza morții artistului Juice Wrld. Rapper-ul american consumase opioide

Dan Suta   
în Stiri mondene
10/12/2019, 17:11
S-a aflat cauza morții artistului Juice Wrld. Rapper-ul american consumase opioide
Juice Wrld a murit în urma unei supradoze de opioide. Sursa foto: Instagram

S-a aflat cauza morții artistului american Juice Wrld. Presa anunța zilele trecute moartea rapper-ului, fără precizarea cu exactitate a cauzei care a dus la deces. După efectuarea necropsiei, s-a descoperit că tânărul de 21 de ani care a cântat cu Nicki Minaj abuzase de substanțe.

S-a aflat de ce a murit rapper-ul Juice Wrld: supradoză de opioide

Medicii au analizat cadavrul artistului, iar specialiștii au ajuns la concluzia că Juice Wrld a murit din cauza unei supradoze de opioide.

Tânărul cântăreț s-a prăbușit pe un aeroport din Chicago, de unde urma să ia zborul către statul California.

Cântărețul fusese găsit căzut la podea în aeroport

Iubita rapper-ului a declarat pentru polițiști că Jared Higgins luase Percocet, un analgezic extrem de puternic bazat pe opioide. Oamenii legii i-au administrat antidotul și acesta s-a trezit pentru câteva secunde, iar apoi a închis ochii definitiv.

După ce l-au găsit pe Jared căzut la podea în aeroportul Midway, poliția a făcut o amplă razie, iar câinele oamenilor legii a mirosit ceva suspect în mai multe bagaje de la bordul avionului.

Astfel s-au descoperit, cu ajutorul patrupedelor, droguri, arme, un sirop de tuse și o revistă pentru muniție.

Artistul fusese transportat la spital, însă nu a reușit să fie salvat, din nefericire.

„Juice a avut un impact profund într-un timp atât de scurt. A fost un suflet bun, a cărui creativitate nu a cunoscut limite, o persoană excepţională şi un artist care şi-a iubit fanii mai presus de orice. Să pierdem pe cineva atât de bun şi aproape de inimile noastre este devastator”, a transmis casa de muzică Interscope Records, potrivit adevărul.ro.

Anul acesta, Juice Wrld a fost cadorisit la Premiile Billboard cu titlul de cel mai bun tânăr artist din 2019. Cariera lui a fost scurtă și intensă. Colegii de breaslă și fanii muzicianului nu își revin nici acum din șoc.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×