S-a aflat! Câți bani câștigă, de fapt, Dorian Popa din YouTube. Peste 30.000 de euro pe lună

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
19/09/2019, 13:55
S-a aflat! Câți bani câștigă, de fapt, Dorian Popa din YouTube. Peste 30.000 de euro pe lună GALERIE FOTO
Câți bani câștigă de fapt Dorian Popa din YouTube. Sursa foto: online-news.ro

Mulți oameni se întreabă câți bani câștigă, de fapt, Dorian Popa din YouTube! Artistul a devenit un adevărat vlogger, are postări în fiecare zi, iar viața lui parcă nu mai are niciun secret. Artistul nu vorbește însă despre banii pe care îi aduce activitatea sa din mediul online.

Câți bani câștigă, de fapt, Dorian Popa din YouTube

Dorian Popa este actor, compozitor, dansator și cântăreț, iar de ceva vreme este un adevărat influencer. A devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul Pariu cu viața alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel, serial care a primit premiul pentru „cel mai bun debut” la Gala Premiilor VIP.

Dorian Popa nu are studii în domeniul calculatoarelor, însă știe cu ce se mănâncă Marketingul, deoarece este  masterand al Facultății de Relații Publice în cadrul A.S.E. Acest lucru a început să se vadă din plin în felul în care își administrează afacerile din mediul online!

Dorian Popa a depășit un milion de abonați pe canalul său de YouTube

Câștigurile sale parcă s-au dezvoltat chiar mai repede decât mușchii pe care adoră să și-i etaleze cu fiecare ocazie, așa că a depășit un milion de abonați pe canalul său de YouTube. Dorian Popa câștigă din vlogul pe care îl face, dar și din postarea pieselor muzicale pe care le scote ca pe bandă rulantă nu mai pușin de 30 de mii de euro pe lună brut.

Așadar, Dorian Popa este pe val, mai ales de când colaborează cu impresarul maneliștilor, care îi găsește cântări ”fără număr”, mai ales în străinătate. ,,N-aveți idee cât de fericit sunt de colaborarea cu Cătălin, cel care se ocupă și de Jean de la Craiova. În primele zile din martie mi-a pus concert după concert, majoritatea în străinătate. Cătălin e de aur, cu oamenii ca el să tot lucrezi. Nu mai vorbesc de modul de lucru. Trimite imediat biletele de avion, pe Whatsapp, nicio problemă la club, nicio problemă cu parcarea sau cu cazarea, totul e genial”, spune Dorian, impresionat de calitățile lui Cătălin Rotaru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×