Adriana Iliescu, situație jenantă! Ce a scris Eliza, fiica acesteia, pe Facebook, la „mamă”

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Poze haioase
30/09/2018, 00:00
Adriana Iliescu, situație jenantă!  Ce a scris Eliza, fiica acesteia, pe Facebook, la „mamă” GALERIE FOTO
Adriana Iliescu și fiica sa, Eliza Iliescu

Adriana Iliescu are parte de o situație rușinoasă din cauza fiicei sale, Eliza Iliescu. Totul s-a petrecut în mediul online, unde fiica acesteia a trecut altceva în dreptul cășuțelor pentru rude de pe un site de socializare. Adolescenta în devenire este foarte activă acolo, datorită legăturilor cu prietenii virtuali.

Se pare doar că nu a fost destul de atentă, pentru că în dreptul „mamei” are trecut, pe lângă numele mami reale, Irina Maria Constantin, și numele unei colege, Lory Ioana.

Situație jenantă pentru Adriana Iliescu, cea mai vârstnică mamă

Fiica cele mai în vârstă mamei din România, în vârstă de 13 ani, a făcut-o pe aceasta să apară iar în atenția presei. Nu de mult a intrat la liceu, iar acum deprinde ușor din obiceiurile adolescenților în devenire. În dreptul spațiului destinat rudelor, pe site-ul de socializare al Elizei Iliescu apare altceva.

Adriana Iliescu, mama în vârstă de 66 de ani
Adriana Iliescu, mama în vârstă de 66 de ani

În cutiuța ocupată de numele mamei apare Irina Maria Constantinescu, dar și numele unei colege,Lory Lorena Ioana.

Adriana Iliescu, cea mai vârstică mamă
Adriana Iliescu, cea mai vârstică mamă

Adriana Iliescu, mamă la 66 de ani

Adriana Iliescu prima dată un tratament hormonal pentru a îndepărta menopauza în anul 1995, iar fertilizarea în vitro i-a fost făcută în 2004. Femeia a rămas însărcinată la cu tripleți , însă au apărut complicații. Adriana Iliescu a avut 3 embrioni, primul a murit după 3 săptămâni, după care au rămas doi feți, ambii de gen feminin. Unul dintr ei cântărea 1.45 km, iar celălalt 0.69 km, după cele 33 de săptămâni de sarcină. Cel mai mic făt a murit, rămânând până la săptămâna 34 să se nască ultimul. Bebelușul supraviețuitor este Eliza Iliescu, care a stat în spital încă 6 săptămâni.

Adriana Iliescu în brațe cu fiica sa, Eliza
Adriana Iliescu în brațe cu fiica sa, Eliza
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×