Rupte de bete după seara de Valentine’s Day! Aceste femei au înlocuit inimioarele cu shoturi de tequila, rom și vodcă. Galerie FOTO

Silviu Ghering   
în Stiri mondene
15/02/2019, 15:29
Rupte de bete după seara de Valentine’s Day! Aceste femei au înlocuit inimioarele cu shoturi de tequila, rom și vodcă. Galerie FOTO GALERIE FOTO

Seara de Valentine’s Day a fost una de neuitat pentru mai multe femei din întreaga lume. Unele dintre ele au înlocuit inimioarele și cina romantică cu shoturi de tequila, rom și vodcă. Ce a ieșit? O noapte, dacă nu romantică, cel puțin de neuitat. Imagini cu femeile care de Ziua Îndrăgostiților au petrecut prea mult vedeți în Galeria foto de mai sus!

Dacă vă întrebați cum mai e cu romantismul în ziua de azi, câteva englezoiace au dat răspunsul. Valentine’s Day este Ziua Îndrăgostiților de … băutură. Pub-urile din Londra, Manchester și Liverpool au fost pline în noapte de 14 februarie. Și așa cum bănuiți nu au fost doar cine romantice. Sau mai degrabă nu a fost mai deloc romantism în ce au ales tinerele din Anglia pentru a petrece de Ziua Îndrăgostiților.

Shoturi de tequila, rom și vodcă, în loc de cină romantică! Englezoicele au fost rupte de bete în seara de Valentine’s Day!

Vodcă, bere, tequila și rom au băut femeile de Valentine’s Day. S-au vândut băuturi în cantități mari în Marea Britanie în seara în care femeile au înlocuit inimioarele cu shoturile. Rupte de bete, englezoicele au uitat că Ziua Îndrăgostiților nu este despre băutură.

Cum s-au distrat englezoaicele de Ziua Îndrăgostiților!

Valentine’s Day este una dintre acele ocazii în care ajungem să sărbătorim dragostea și să arătăm oamenilor apropiați de inimile noastre cât de mult înseamnă pentru noi. Ei bine, multe englezoaice nu sunt de această părere. Cel puțin modul în care acestea au petrecut de Valentine’s Day arată altceva. Sau poate au vrut doar să sărăbtorească ca pe vremea când această zi nu era așa mare sărbătoare. Prima zi oficială Valentine’s Day a apărut mulțumită papei Gelasius în anul 496 d.Hr. El a vrut să transforme un festival roman într-unul creștin și a decis să folosească ziua pentru a-și aminti acest lucru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×