”Rugați-vă pentru fiica mea!”. Mesajul cu care Ozana Barabancea și-a speriat fanii

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
11/12/2019, 12:41
”Rugați-vă pentru fiica mea!”. Mesajul cu care Ozana Barabancea și-a speriat fanii
Ozana Barabancea le-a cerut fanilor săi să se roage pentru fiica ei. Sursa foto: realitatea.net

Ozana Barabancea și-a speriat teribil fanii cu o postare pe o rețea de socializare în care își ruga prietenii virtuali să se roage pentru fiica ei. Imediat, fanii au sărit cu întrebări despre ce a pățit fiica vedetei, însă tot artista a fost cea care a calmat situația.

Ozana Barabancea le-a cerut fanilor săi să se roage pentru fiica ei

Ozana Barabancea și-a rugat prietenii să se roage pentru fiica ei, Gloria, care astăzi are de susținut un examen extrem de important.

După ce prietenii virtuali au crezut inițial că tânăra are alte probleme grave, artista a lămurit situația și a explicat despre ce e vorba. Ozana Barabancea i-a rugat pe fani să se roage pentru fata ei, iar aceştia i-au transmis zeci de mesaje petru a o susține, potrivit Spynews.

Gloria Barabancea susține un examen foarte important

„Doamne ajută, dă-i putere să treacă cu bine, binecuvânteză cu dragostea ta! Mulţumim ţie, Tată al nostru şi tuturor puterilor cereşti! Amin! ????‍♂️?‍♀️. Doamne ajută cu sănătate și bucurii! Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, ai grijă de roaba ta Gloria!, Doamne ajută, s-o ocrotească Bunul Dumnezeu pe Gloria şi pe familia ei. Amin!??”, sunt câteva dintre mesajele transmise de fanii artistei.

Gloria Barabancea a trecut prin emoții serioase anul acesta, când a susținut examenul de Evaluare Națională. Mama ei a fost foarte mândră de rezultatele obșinute așa că a răsplătit-o cu două vacanțe. Una la Viena și una la Barcelona.

„Important este că a intrat la pian clasic. Ea este o tipă foarte timidă, acum a prins încredere în ea. Acum avem un concert, unde ea va deschide concertul. Vreau să avem cât mai multe ieşiri împreună. Dacă eu nu îi susţin, cine să-i susţină?”, declarat Ozana Barabancea la „Răi Da Buni”. zana Barabancea are doi copii, pe care îi susține necondiționat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×