Ruby, schimbarea de look de ultimă oră. Fanii au discutat intens noua înfățișare a artistei

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
07/10/2019, 21:35
Ruby, schimbarea de look de ultimă oră. Fanii au discutat intens noua înfățișare a artistei
Ruby surprinde din nou. Sursa foto: click.ro

Este una dintre cele mai îndrăgite ale momentului și nu ezită să-și surprindă fanii din mediul online cu ipostazele incendiare în care se lasă fotografiată. De data aceasta, Ruby s-a hotărât că este momentul să facă o schimbare radicală, cea mai recentă fotografie postată pe rețelele de socializare lăsându-i muți de uimire pe admiratorii săi.

Ruby, schimbare de look spectaculoasă

Mai concret, cunoscuta cântăreață i-a anunțat pe cei care îi urmăresc activitatea că a decis să renunțe la înfățișarea care a făcut-o celebră și să opteze pentru un stil total diferit și, în opinia multora, neobișnuit pentru ea. „M-am tuns, prieteni! ???♥️”, a scris Ruby pe contul său de Instagram, fără a oferi alte detalii referitoare la motivele care au determinat-o să recurgă la o astfel de schimbare.

Reacțiile din partea fanilor nu au întârziat, să apară, însă. Cum era de așteptat, în scurt timp fotografia a fost asaltată cu numeroase comentarii din partea celor care apreciază look-ul îndrăzneț adoptat de artistă. Îți stă foarte bine”, ”Superbă???”, ”Îți stă bine ❤️❤️❤️”, ”Ai spus asta ca să observe cineva că te-ai tuns?”, ”Iti stă bine oricum, dar tot mai fain cu părul lung ???”, ”Super bombă, Rubina Regina ??❤️”, sunt câteva dintre mesajele celor care i-au apreciat noua coafură.

Ruby s-a tuns și a optat pentru o nouă coafură. Sursa foto: Instagram
Ruby s-a tuns și a optat pentru o nouă coafură. Sursa foto: Instagram

Ruby, fără lenjerie intimă la o petrecere mondenă?

Prezentă la unul dintre cele mai grandioase evenimente mondene ale acestui an, Ruby i-a luat prin surprindere atât pe fani, cât și pe toți cei prezenți.  Deși mulți au fost convinși că artista a „uitat” să poarte lenjeria intimă, lucrurile nu au stat chiar așa. Pe sub rochia tip sacou a putut fi observată – extrem de discret, ce-i drept- o pereche de bikini roz.

Cântăreața și-a făcut apariția la brațul iubitului ei, Robert Grigoriță, unul dintre foștii concurenți de la “Asia Express”, care a optat pentru o ținută de culoare neagră, pentru a se asorta cu partenera sa. La fericitul eveniment, Ruby s-a întâlnit cu numeroși prieteni, printre care se numără artistul Jorge și Oase, unul dintre câștigătorii competiției Asia Express.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×