Ruby a fost eliminată de la Survivor România. Primele declaraţii ale cântăreţei

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
02/02/2020, 10:35
Ruby a fost eliminată de la Survivor România. Primele declaraţii ale cântăreţei
Ruby a fost eliminata de la Survivor România. Sursa foto: capital.ro

Cânăreaţa Ruby a fost eliminată de la Survivor. Astfel, vedeta a părăsit concursul ce are loc în Republica Dominicană după ce publicul a votat în defavoarea sa.

Cântăreaţa Ruby a fost eliminată de la Survivor România

Echipa Faimoşilor din show-ul TV Survivor România, de la Kanal D, a avut de luat o hotărâre grea după ce au pierdut un meci foarte important, meciul de eliminare, scrie wowbiz.ro.

Aceştia au trebuit să nominalizeze trei concurenţi din propria echipă pentru eliminarea din concursul Survivor. Astfel, au fost nominalizaţi pentru părăsirea concursului Elena, Ruby şi Lino Golden.

Primele declaraţii ale lui Ruby după eliminarea de la Survivor România

Toţi cei trei cântăreţi şi-ar fi dorit să rămână în continuare în concurs. Din nefericire, cântăreaţa Ruby, din echipa Faimoşilor, a fost concurentul eliminat de către public din show-ul TV Survivor România.

Publicul a decis pe cine să țină în competiție. Au fost voturi de simpatie. A doua persoană eliminată de public din competiția Survivor 2020, persoana care va pleca acasă este Ruby”, a spus prezentatorul Survivor România.

Ruby a transmis un mesaj din Reapublica Dominicană după eliminarea de la Survivor România, înainte de a ajunge în ţară.

Sincer, într-un fel mă aşteptam. Este cel mai corect față de echipă. Sunt convinsă că cei de acasă preferă să mă vadă cântând și lansăând piese noi.

Au fost zile grele, pentru mine în special. Eu cu sportul suntem… nu am nicio treabă. Este bine pentru echipă să rămână Elena. Mă întorc la treaba mea și cu siguranță o să vă duc dorul după ce o să am stomacul plin”, a spus Ruby după eliminare.

Astfel, Ruby a intonat pentru ultima dată imnul Faimoşilor alături de echipă. După, cântăreaţa a îmbrăţişat toată echipa şi a părăsit show-ul TV cântând. Toţi foştii colegi au aplaudat-o.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×