Roxen lansează melodiile pentru Eurovision 2020. Reprezentanta României a avut o ascensiune rapidă

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
21/02/2020, 16:15
Roxen lansează melodiile pentru Eurovision 2020. Reprezentanta României a avut o ascensiune rapidă
Roxen lansează melodiile pentru Eurovision 2020. Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Fanii reprezentantei României la Eurovision de anul acesta nu mai au mult de așteptat și vor putea asculta cele cinci melodii compuse pentru Roxen. Momentan, au fost lansate pe YouTube teaserele melodiilor. Tânăra artistă va reprezenta România la concursul Eurovision 2020, care va avea loc la Rotterdam, Olanda.

Roxen lansează melodiile pentru Eurovision 2020

Cele cinci piese ale lui Roxen pentru Eurovision 2020 vor fi lansate pe data e 21 februarie. Reprezentanta României la Rotterdam este o artistă complexă, cu un timbru vocal special și o prezență scenică ce a cucerit deja fanii.

„Sunt recunoscătoare pentru această șansă de a reprezenta România la Eurovision. Îmi doresc să fiu cea mai bună versiune a mea, iar pentru asta lucrez intens, mă pregătesc zilnic! Pentru mine, acesta este un vis devenit realitate. Iar povestea abia acum începe!”, a spus Roxen.

Roxen este difuzată în foarte multe țări

Recent, Roxen a filmat sesiuni pentru piesele propuse pentru Selecția Națională Eurovision, au fost pregătite vizualurile pentru scenă și a filmat cadrele pentru prezentarea internațională.

Cele cinci piese pregătite de Roxen sunt Cherry Red, Alcohol you, Storm, Beautiful Disaster și Colors, iar pe Youtube au fost publicate audio-teasere, urmând ca în curând, melodiile să fie lansate oficial.

Roxen a avuto ascensiune rapidă, odată cu primele piese lansate, iar rezultatele din topurile muzicale, precum și vizualizările din online, vorbesc de la sine. Melodii precum „Ce-ți cântă dragostea” și „You Dont love me” feat. SICKOTOY” au acumulat peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Roxen se află, de asemenea, pe locul al doilea în Google Trends România, pe 11 februarie, cu peste 20.000 de căutări pe Google. În perioada 11-18 februarie, piesa „Ce-ți cântă dragostea” a avut 82,610 Shazams și a a ajuns pe locul al doilea Shazam România, fiind primul artist român din top.

„You Dont love me” feat. SICKOTOY”a fost difuzată în Franţa, Mexic, Statele Unite ale Americii, Rusia, Spania, Grecia, Elveţia, Turcia, Bulgaria, Lituania, Kosovo, Slovenia, Kazakhstan, Estonia şi Moldova, având la activ peste 8 milioane de redări pe YouTube.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×