Roxana Prințesa Ardealului s-a despărțit de Florin Rusu la scurt timp după ce a devenit mamă: ”Simt un gol”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
19/02/2020, 15:57
Roxana Prințesa Ardealului s-a despărțit de Florin Rusu la scurt timp după ce a devenit mamă: ”Simt un gol”
Roxana Prințesa Ardelaului și Florin Rusu s-au despărțit la scurt timp după venirea pe lume a copilului lor. Sursa foto: Instagram.com

Venirea pe lume a primului copil din cuplul Roxana Prințesa Ardealului – Florin Rusu nu a fost una de bun augur. Cei doi artiști de muzică de petrecere s-au despărțit la scurt timp după ce Roxana a adus pe lume un băiețel care poartă numele Dominic Rusian.

Despărțire în lumea mondenă. Roxana Prințesa Ardealului și Florin Rusu nu mai sunt un cuplu

Povestea de dragostea dintre cântăreața de muzică de petrecere Roxana Prințesa Ardealului și fostul concurent din casa „Puterea Dragostei” părea foarte strânsă în urmă cu 10 zile când a venit pe lume primul lor copil, însă se pare că lucrurile s-au schimbat radical legat de viața amoroasă.

Dominic Rusian, băiețelul artistei s-a născut în urmă cu 10 zile, iar Florin Rusu susține că vedeta trece prin depresie postnatală, acesta fiind unul dintre motivele pentru care drumurile lor s-au separat. Din păcate, venirea pe lume a bebelușului nu i-a apropiat, ba dimpotrivă, între cei doi au avut loc mai multe certuri și discuții.

„Sunt probleme între mine și Roxana, ne-am tot certat în ultimele zile, este mai agitată în perioada asta, probabil o fi și de la depresia postnatala, habar nu am. Ea locuiește cu Dominic Rusian la părinții ei, în Deva”, a mărturisit Florin Rusu pentru cancan.ro.

Florin Rusu despre băiețelul său și al Roxanei, Dominic Rusian

Fostul concurent de la emisiunea matrimonială difuzată la Kanal D a povestit că este plecat adesea la evenimente și nu mai locuiește împreună cu iubita sa, ci la Oradea. Artistul a mărturisit că merge săptămânal să-și vadă copilul căruia îi simte lipsa enorm. „Orice secundă fără el simt un gol și un dor imens”, a mai completat Florin.

Fostul iubit al cântăreței de muzică de petrecere a vorbit și despre viața de tată și a declarat că a fost extrem de emoționat când a venit pe lume băiețelul său. Florin Rusu susține că modul lui de viață s-a schimbat complet atât în ceea ce privește gândirea, cât și stilul de viață.

Totodată, artistul a mărturisit că va face orice îi stă în putere pentru a fii cât mai aproape de Dominic și a petrece cât mai mult timp în compania micuțului.

„Prima întâlnire cu băiețelul meu a fost foarte emoționantă, mi-au dat lacrimile și nu știam cum să-l țin în brațe, dar a fost și va rămâne un sentiment unic pe care nu-l voi uita niciodată. Viața mea s-a schimbat radical de când a apărut Dominic Rusian, de la gândire până la stilul de viață, parcă am renăscut odată cu el.

Îmi e foarte greu să stau departe de el, dar asta-i situația în prezent, dar fac tot posibilul și tot ceea ce îmi sta în putință să petrec cât mai mult timp alături de Dominic, e o iubire necondiționată și un sentiment unic în viață, cred eu!”, spune cântărețul de muzică de petrecere.

Florin Rusu și Roxana Prințesa Ardealului au fost logodiți înainte ca bărbatul să intre concurent la „Puterea Dragostei”. Artistul spunea la vremea respectivă că s-a despărțit de blondină și cel mai probabil aceasta chiar și-a refăcut viața, dar la scurt timp drumurile lor s-au reîntâlnit și s-au împăcat.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×