Roxana Ionescu, despre cel mai greu moment al vieții sale. Mama Natură și sarcina pierdută

Dan Suta   
în Stiri mondene
24/10/2019, 10:06
Roxana Ionescu, despre cel mai greu moment al vieții sale. Mama Natură și sarcina pierdută
Roxana Ionescu a vorbit pentru prima oară despre pierderea sarcinii. Sursa foto: Instagram

Fosta Mamă Natură de la emisiunea Ciao Darwin, Roxana Ionescu, a vorbit despre unul dintre cele mai complicate momente din viața sa. Fosta vedetă Playboy România a pierdut o sarcină în luna iulie, iar asta a afectat-o foarte tare. Vedeta a reușit să vorbească abia acum, ceva mai liniștită, despre situația dificilă prin care a trecut.

Roxana Ionescu, despre pierderea sarcinii

Roxana și-a deschis sufletul în fața lui Cătălin Măruță, în emisiunea pe care o prezintă la PRO TV. Vedeta este într-o relație cu Tudor Vidaicu, cel cu care urma să aibă un copilaș, însă Dumnezeu a avut alte planuri. Fosta asistentă de televiziune descrie pierderea sarcinii drept cel mai tragic moment din viața ei, având în vedere iluzia pe care vedeta o avea să devină mamă.

„Tot timpul am avut norocul să ies repede dintr-o cumpănă și să am parte de o bucurie… Cel mai frumos moment care din păcate a fost și cel mai trist din ultimii 12 ani..ce s-a întâmplat cu bebe. În general e greu normal, dar încerc să nu stau cu gândul doar acolo și să mă detașez cât se poate. Dacă stau și mă îngrop în acea problemă, tot mie îmi fac rău și celor din jurul meu, pentru că devin o pacoste pentru ei”, a declarat Roxana Ionescu în emisiunea „La Măruță” de la PRO TV.

Roxana Ionescu
Roxana, alături de iubitul ei, Tudor. Sursa foto: Instagram

A apărut prima oară la televizor în anul 2003

Roxana Ionescu a devenit cunoscută în 2003, când a fost asistenta lui Dan Negru în emisiunea Ciao Darwin de la Antena 1. A devenit în scurt timp una dintre cele mai plăcute prezențe publice din România. A câștigat apoi cel de-al 13-lea sezon al concursului Dansez pentru tine. Vedeta a mai participat apoi și în show-urile „Splash! Vedete la apă” și „Ferma vedetelor”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×