Rona Hartner şi-a anulat nunta din România. Artista a anunţat care este motivul

Alex Năstase   
în Stiri mondene
18/09/2019, 13:45
Rona Hartner şi-a anulat nunta din România. Artista a anunţat care este motivul GALERIE FOTO
Rona Hartner nu își va mai face nunta și în România. Sursa foto - facebook

Rona Hartner şi-a anulat nunta din România. Artista se confruntă cu probleme grave de sănătate, dar a anunțat că se va căsători cu Herve Camilleri pe 5 octombrie, în Franța. În vârstă de 46 de ani, Rona suferă de cancer și este nevoită să facă chimioterapie, pentru ca starea ei de sănătate să fie una bună, în ziua în care își va unii destinele cu iubitul său. Vă readucem aminte că actrița a vrut să își facă nunta și în țară, dar a renunțat în ultimul moment.

Rona Hartner şi-a anulat nunta din România

„Voiam să fac în România o nuntă ortodoxă, iar soţul meu este totuşi catolic. Nu putem să facem şi nuntă ortodoxă şi nuntă catolică. Am avut o luptă interioară în care a trebuit să aleg. Nu putem să fim şi la nunta catolică şi la nunta ortodoxă. O să fac în Franţa o nuntă ca lumea, 150 de invitaţi. O maramureşeancă vine din Londra să-mi facă tort.

O rochie maramureşeancă, vinul, prietenii mei aproape, o să fie vreo 150 de oameni. Meniul va fi şi franţuzesc şi românesc. Aduc din România patru bucătărese, specialiste în sărmăluţ.  Am o fanfară care vine de la Marseille. Facem nunta pe 5 octombrie!”, a mărturisit Rona Hartner vizibil emoționată de momentul în care se va căsători cu iubitul ei.

Rona Hartner şi-a anulat nunta din România. Rona Hartner
Rona Hartner suferă de cancer și face chimioterapie pentru a se vindeca. Sursa foto – facebook

Artista a anunţat care este motivul

Sunt și alte motive care au dezamăgit-o pe Rona Hartner. Artista spune că familia ei din Canada va fi prezentă la nuntă, însă apropiații din România au cam spus pas. „Am fost foarte dezamagită. Familia mea din Canada vine, dar cei din România nu vin. Am fost foarte dezamăgită pentru că prietenii mei din România sunt ocupaţi în acest weekend…

Am preferat să rămân la o singură nuntă şi la cea religioasă o să-i strâng pe toţi. Ei nu pot de data asta… Noi am decis acum o lună că ne căsătorim… N-a putut lumea din România să se organizeze, dar culmea, din Canada vine toată familia!”, a mai spus Rona Hartner care ,erge la ultima ședință de chimioterapie cu 10 zile înainte de nuntă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×