Rona Hartner, mesaj video în fața publicului de la Sala Palatului. În ce stare se află acum: “Dumnezeu m-a ajutat”

Claudiu Ilie    Catalin Nae   
în Stiri mondene
26/05/2019, 16:45
Rona Hartner, mesaj video în fața publicului de la Sala Palatului. În ce stare se află acum: “Dumnezeu m-a ajutat” GALERIE FOTO
Rona Hartner nu a putut merge la un spectacol, insa a transmis un mesaj video pentru toti spectatorii

Rona Hartner a fost nevoită să lipsească de la un spectacol unde trebuia să evolueze, la Sala Palatului. Cântăreața care a trecut în ultimele luni prin momente foarte dificile a transmis însă un mesaj în care a explicat de ce a ratat un spectacol, în ultimii 26 de ani!

Rona Hartner a transmis un mesaj video spre Sala Palatului, unde trebuia să susțină un spectacol

”Ieri la sala palatului am vorbit publicului care ma iubește despre motivele reale care au facut sa anulez singurul spectacol in 26 de ani de cariera…. Dar Dumnezeu m-a ajutat sa nu fie mai rau dand prin mana doctorilor un diagnostic clar.

Le-am promis ca ma voi intoarce la ei asa cum ma stiu si le voi canta piesa cu Hau Hau. Azi ma duc la vot!!!!!Ca ma pot deplasa cu masina si trenul….HOPAAAAA”, a fost mesajul postat pe pagina sa de facebook de cântăreața Rona Hartner.

Fanii sunt alături de îndrăgita cântăreață, care trece prin momente grele

”Sanatate Rona. Ne rugam pentru tine”, ”Multă sănătate!”, ”Sănătate multă vă doresc din inimă. Ne rugăm pentru dvs.”, ”multa si recuperare rapida …va doresc …mii de pupici”, ”Multă sănătate sa va dea Bunul Dumnezeu! Doamne ajuta!”, ”Multa sanatate,Rona noastra frumoasa si luptatoare!”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de artista Rona Hartner.

Cunoscuta artistă se află acum acasă, alături de familia sa. Încă de la aflarea veștii că are probleme de sănătate, cântăreața a vorbit deschis cu fanii și i-a anunțat evoluția stării sale de sănătate, lucru pe care încă îl face. Se pare că Rona este foarte apropiată de cei care o urmăresc pe rețelele de socializare, așa că nu pierde nicio ocazie pentru a le împărtăși vești despre starea în care se află.

“Sunt bine, acasă! Sunt cu mica mea familie. Am făcut o mică prăjitură împreună. Mă simt bine, totuși…foarte greu cu chimioterapia, dar merge treaba. Vă aștept pe 17 mai pe Coasta de Azur la lansarea de album și lansarea cărții, sper să ne vedem cu bine acolo. Sunt acasă cu familia, fac tot felul de chestii extraordinare, decorăm un chec de cacao. Vă pup cu drag și o duminică binecuvântată vă doresc”, a spus Rona Hartner într-un video de pe o rețea de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×