Rona Hartner, mărturie emoţionantă după ce a învins cancerul: “Este un miracol”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
11/11/2019, 14:21
Rona Hartner, mărturie emoţionantă după ce a învins cancerul: “Este un miracol”
Rona Hartner, mărturie emoţionantă după ce a învins cancerul. Sursa foto: unica.ro

Actrița Rona Hartner se pare că a învins boala nemiloasă cu care s-a confruntat în ultimele luni. Vedeta a vorbit deschis despre suferința prin care a trecut de când a aflat că suferă de cancer de colon. A început o luptă foarte grea, pe care se pare că a câștigat-o.

Rona Hartner, mărturie emoţionantă după ce a învins cancerul

Suferința prin care a trecut în ultima perioadă a făcut-o însă pe Rona Hartner să vadă cu alți ochi viața. Actrița se bucură acum de fiecare moment pe care natura i-l aduce în cale, iar boala respectivă a făcut-o să perceapă micile probleme de zi cu zi cu mai multă detașare.

”Am preferat să fac chimioterapia în Franța, a fost un chin, dar sunt bucuroasă că am putut depăsi momentele grele și acum chiar sunt bine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat forță să fac acele 12 ședințe dureroase și să fiu din nou pe picioarele mele. Este un miracol, dar pe de altă parte și un cadou pe care mi l-a dat cel de sus, să trăiesc și să văd viață cu alți ochi”, a povestit Rona într-un interviu pentru wowbiz.ro.

Rona Hartner s-a căsătorit cu Herve Camilleri

În plină luptă împotriva maladiei secolului, actrița a luat o mică pauză, în luna octombrie, pentru a se căsători. Rona Hartner s-a căsătorit cu Herve Camilleri, bărbatul cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de ceva vreme. Actrița a vrut să facă o nuntă și în România, dar s-a răzgândit.

„Voiam să fac în România o nuntă ortodoxă, iar soţul meu este totuşi catolic. Nu putem să facem şi nuntă ortodoxă şi nuntă catolică. Am avut o luptă interioară în care a trebuit să aleg. Nu putem să fim şi la nunta catolică şi la nunta ortodoxă. O să fac în Franţa o nuntă calumea, 150 de invitaţi. O maramureşeancă vine din Londra să-mi facă tort, o rochie maramureşeancă, vinul, prietenii mei aproape, o să fie vreo 150 de oameni. Meniul va fi şi franţuzesc şi românesc”, declara atunci artista lpentru emisiunea „Răi Da Buni.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×