Rona Hartner, la un pas să-și piardă vocea. Vedeta a vorbit deschis despre problemele sale de sănătate

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
17/11/2019, 17:57
Rona Hartner, la un pas să-și piardă vocea. Vedeta a vorbit deschis despre problemele sale de sănătate
Rona Hartner, la un pas să-și piardă vocea. Sursa foto: apropotv.ro

Rona Hartner a fost la un să-și piardă vocea! Vedeta nu se mai gândea că va mai putea vorbi vreodată, dar să mai și cânte! Toate au trecut acum, iar vedeta s-a recuperat foarte bine după operația suferită, dar și după chinuitoarele reprize de chimioterapie.

Rona Hartner, la un pas să-și piardă vocea

Rona Hartner s-a luptat cu cancerul de colon, dar se pare că a învins temuta boală. Vedeta a revenit în țară, unde a vorbit deschis despre momentele de după operație și despre chimioterapia care a urmat. Cântăreața a suferit enorm la aceste ședințe.

„Am preferat să fac chimioterapia în Franța, a fost un chin, dar sunt bucuroasă că am putut depăși momentele grele și acum chiar sunt bine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat forță să fac acele 12 ședințe dureroase și să fiu din nou pe picioarele mele. Este un miracol, dar pe de altă parte și un cadou pe care mi l-a dat cel de sus, să trăiesc și să văd viața cu alți ochi”, a povestit Rona Hartner pentru wowbiz.ro.

”Nu puteam să scot nici măcar un cuvânt”

”Primele ședințe de chimioterapie au fost groaznice, nu puteam să mănânc nimic, luam o fructă, făceam aftă în cerul gurii, încercam să ingerez un pic de legume, era și mai rău, aveam stări de vomă, dureri de cap, nu mă mai puteam ține pe picioare. Nici nu vreau să îmi amintesc cum încercam să supraviețuiesc, să rămân în viață, fiindcă am oameni care mă iubesc lângă mine, și chiar merit o șansă”, a spus vedeta.

Rona Hartner nu credea că va mai putea vorbi vreodată, dar să mai și cânte. ”În momentele în care îmi făceam chimioerapia, dar și multă vreme după, eu nu puteam să scot nici măcar un cuvânt. Mi se împleticea limba, era cumplit. Aveam senzația că nu am să mai pot vorbi niciodată. Din fericire, acum, sunt bine și pot urca pe scenă fără să am nimic”, a mai declarat artista pentru aceeași sursă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×