Rona Hartner, diagnosticată cu tumoră pe colon! Imagini de pe patul de spital BREAKING NEWS

Ana Chivu   
în Stiri mondene
23/02/2019, 16:03
Rona Hartner, diagnosticată cu tumoră pe colon! Imagini de pe patul de spital BREAKING NEWS GALERIE FOTO
Rona Hartner a fost diagnosticată cu tumoră pe colon! Artista trăiește clipe grele

Rona Hartner a fost diagnosticată cu tumoră pe colon! Din păcate, verdictul medicilor i-au speriat pe fanii vedetei și nu numai. Artista a postat pe un site de socializare un video cu ea pe patul de spital. Cântăreața le-a transmis urmăritorilor să se roage pentru ea, pentru că va urma să fie operată cât de curând.

Rona a fost internată de urgență în spital, după ce a acuzat stări de rău. Aceasta nu s-a gândit nicio clipă că este vorbe de ceva grav, dar medicii i-au adus cumplita veste că are tumoră pe colon. Acum, le-a cerut celor ce o iubesc să se roage la Dumnezeu pentru a trece cu bine peste situația gravă în care se află.

Rona Hartner, diagnostic teribil! Artista are tumoră pe colon

Clipe grele pentru Rona Hartner! Cântăreața a fost de curând diagnosticată cu tumoră pe colon, iar medicii au decis că o operație urgentă este soluția la momentul actual. „Dragii mei, înainte să apară vreo veste ciudată, trebuie să vă spun eu despre ce e vorba. Am avut o stare proastă joi noaptea, vineri am fost preluată de urgență și internată de urgență la Spitalul Floreasca. Voi fi operată luni. Au găsit ceva la tomograf care nu este prea bun.

Vreau  să vă rog pe această cale tuturor, să nu vă fie frică să vă duceți la doctor, atunci când vă simțiți rău. Eu am crezut că este o ocluzie intestinală, dar de fapt este o altă problemă, dar este vorba despre o tumoare. Nu mi-e teamă să o operez de urgență. Am început deja tratamentul cu fier. Vă rog să vă rugați pentru mine. Mă bazez pe mesajele voastre și să știți că o să ies învingătoare. Tumoarea este localizată, deci operabilă. Ceea ce este bine. Vă țin la curent și am încredere în medicii din România”, a spus Rona Hartner în filmulețul postat pe o rețea de socializare, despre starea sa de sănătate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×