Rona Hartner are doar motive de bucurie. Ce i-au făcut medicii și ce se întâmplă cu boala ei

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
15/06/2019, 09:20
Rona Hartner are doar motive de bucurie. Ce i-au făcut medicii și ce se întâmplă cu boala ei GALERIE FOTO
Cântăreața, Rona Hartner se pregătește să se mute în casă nouă și se gândește la căsătorie Sursa foto: adevarul.ro

Actrița și cântăreața, Rona Hartner a revenit cu zâmbetul pe buze după ce medicii din Franța i-au schimbat tratamentul care îi făcea rău. Actrița de origine germană pe linie partenă și română, pe linia maternă are mai multe motive de bucurie printre care se numără: un videoclip nou, căsătorie și mutarea în casă nouă. 

Cântăreața, Rona Hartner se simte bine și a filmat un videoclip nou

Actrița, Rona Hartner se află în continuare în Paris, Franța deoarece nu poate zbura cu avionul din cauza emoboliei pulmonare. Însă, cântăreața are doar motive de bucurie după ce medicii i-au schimbatul tratamentul de chimioterapie care îi făcea rău și au descoperit că, actrița avea o reacție alergică la unul din medicamentele prescrise în cazul chimioterapiei și l-au scos din schema de tratament. Am o veste foarte bună. Un produs care era foarte dificil pemntru chimioterapie a fost scos și voi suporta mult mai bine chimioterapia”, a spus Rona Hartner.

Cântăreața a intrat în direct în emisiunea Teo Show și cu zâmbetul pe buze, le-a spus telespectatorilor că starea ei de sănătate este una foarte bună, a fimlat un videoclip nou și se gândește la căsătorie. „Dragii mei, sunt fericită să vă anunț că am un nou videoclip. Mi-a fost schimbat tratamentul, din fericire, mulțumesc lui Dumnezeu, și mă simt mult mai bine. Am oboseală pentru că fostul tratament pe care l-am avut mi-a făcut multe daune în corp. Acum noul tratament este extraordinar.”, a povestit actrița.

Rona a spus că are o viață agitată, dar se gândește să se așeze la casa ei așa că, anul acesta va aduce multe schimbări în viața ei. Actrița ți-a cumpărat o casă pe Coasta de Azur unde urmează să se mute luna viitoare. „Mă mut în casă la 1 iulie. Viața mea este un pic agitată, anul ăsta am multe schimbări în viață, vreau să mă căsătoresc. Mă mut în casă nouă, mi-am cumpărat casă pe Coasta de Azur. Am multe motive să fiu sănătoasă, știu că vă gândiți la mine, și eu mă gândesc la voi. Încă nu pot să iau avionul din pricina emboliei. Asta nu înseamnă că nu vreau să vin în România și cât de curând o să încerc să vin. Vă pup cu drag și vă iubesc.”, a încheiat actrița.

Rona Hartner este o persoană foarte credincioasă și se roagă zilnic pentru sănătate

Nu de puține ori, Rona Hartner a vorbit despre Divinitate. Chiar și postările ei de pe pagina personală de Facebook fac trimite la Dumnezeu. Actrița are o legătură foarte specială cu Divinitatea și se roagă zilnic pentru sănătate. Având în vedere problemele de sănătate, actrița a luat o pauză de la concerte și se odihnește mai mult.

„Fac lucruri mai liniştite, scriu, stau cuminte şi mi-a spus că nu am niciun regim special de făcut, ci doar trebuie să am încredere pentru că nu va fi o chimioterapie prea grea. Deci, mulţumesc lui Dumnezeu pentru chestia asta. Astăzi este Vinerea Mare la noi, la catolici, iar eu am început deja dimineaţa citind „Drumul Crucii”, rugându-mă. Este o zi de post şi rugăciune şi am foarte mari speranţe”, a spus cântăreața.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×