Romina Power, apel disperat pe Instagram! Cântăreața își caută de 25 de ani fiica. „Nu mi-am pierdut niciodată speranţa că o voi strânge din nou în braţe“

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
06/11/2019, 11:08
Romina Power, apel disperat pe Instagram! Cântăreața își caută de 25 de ani fiica. „Nu mi-am pierdut niciodată speranţa că o voi strânge din nou în braţe“ GALERIE FOTO
Romina Power și Albano Carissi pe vremea când dominau piața muzicală. Sursa foto - facebook

Celebra Romina Power a făcut un apel disperat pe Instagram! Cântăreața nu a renunțat și a continuat să-și caute fiica, Ylenia, dispărută în New Orleans, Statele Unite ale Americii, în urmă cu 25 de ani. Acum, interpreta a postat pe rețeaua de socializare o fotografie cu fiica ei, alături de un text prin intermediul căruia transmite o rugăminte tuturor fanilor să o ajute să-și găsească fata „Noiembrie este luna în care s-a născut Ylenia.

Romina Power, apel disperat pe Instagram!

Dispărută în Statele Unite în ianuarie 1994. Avea 23 de ani. Nu mi-am pierdut niciodată speranţa că o voi strânge din nou în braţe. Ştiu că trebuie să se fi schimbat de atunci, dar dacă cineva recunoaşte o femeie care seamănă cu fata asta, contactaţi-mă. Mulţumesc“, a fost mesajul Rominei Power, care şi-a îndemnat fanii să distribuie fotografia.

Romina Power nu s-a oprit aici și a revenit la puțin timp distanță cu o nouă postare pe Instagram. De data aceasta, artista a publicat o poză cu fiica sa, în dreptul căreia a scris: „Ylenia mea. Unde eşti tu?“. Trebuie specificat că în ciuda faptului că Romina Power nu a renunţat nici acum la ideea de a-și regăsi copilul dispărut, fostul ei soţ şi tatăl fetei, Albano Carrisi este convins că tânăra a murit. Același lucru l-au indicat și anchetatorii.

Cântăreața își caută de 25 de ani fiica

Pentru cine nu este la curent cu întreaga poveste, vă spunem, că, fata mai mare a celor doi artiști se afla în New Orleans, în iarna lui 1994, pentru a scrie o carte despre viaţa şi cariera unui muzician local – Alexander Masakela, în vârstă de 54 de ani. La acea vreme, multă lumea a spus că tânăra s-a îndrăgostit de interpretul pe care voia să-l prezinte lumii prin romanul său. Romina și Albano au vorbit ultima dată cu Ylenia la telefon pe 1 ianuarie. Din acel moment, fata a fost de negăsit.

Unul dintre martori a precizat în timpul anchetei că Ylenia Carrisi consuma droguri şi că s-ar fi sinucis aruncându-se în Mississippi. Alţii au spus că aceasta a fost inclusă într-un program de protecţie a martorilor şi a fost nevoită să îşi schimbe înfăţişarea şi numele, în timp ce în iunie 2011, presa din Germania a scris că femeia s-ar putea afla într-o mănăstire. Oficial, Ylenia a fost declarată moartă în 2014, de un tribunal din Brindisi, la cererea tatălui ei.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×