Românul din Suedia cu plăcuțele anti-PSD s-a fotografiat cu Ludovic Orban și s-a decis să revină în țară

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
10/11/2019, 17:39
Românul din Suedia cu plăcuțele anti-PSD s-a fotografiat cu Ludovic Orban și s-a decis să revină în țară
Românul cu plăcuțele împotriva PSD vrea să revină în țară. Sursa foto: click.ro

Răzvan Ștefănescu, românul cu plăcuțele anti-PSD s-a pozat cu Ludovic Orban și a făcut un anunț surprinzător: vrea să revină în țară. Este convins că nu va curge lapte și miere odată cu debarcarea partidului Vioricăi Dăncilă de la putere, însă spune că are încredere în faptul că se România se poate face bine.

Românul din Suedia cu plăcuțele anti-PSD vrea să revină în țară

Răzvan Ștefănescu i-a dezamăgit pe câțiva dintre internauți după ce l-au văzut în aceeași poză cu premierul liberal. Conform click.ro, românul stabilit în Suedia care a devenit cunoscut pentru plăcuțele controversate cu mesaj împotriva PSD se gândește serios să se întoarcă în țară, probabil convins fiind că va fi mai bine de înlocuitorul Vioricăi Dăncilă la Palatul Victoria.

Internauți nu au fost foarte încântați de imaginea pe care au văzut-o spunându-i lui Răzvan că a lăsat garda jos și nu mai luptă împotriva corupției și a partidelor tradiționale care au guvernat timp de treizeci de ani și ar fi responsabile pentru avansul greu al României din punct de vedere economic și democratic.

Răzvan Ștefănescu: „Oamenii noi au luat taurul de coarne”

„Zilele astea am fost în ţară, am vrut să văd dacă lucrurile se schimbă cu adevărat. Oameni care au apreciat eforturile mele m-au ajutat să ajung chiar în Palatul Victoria, în biroul din fotografie. Oamenii noi au luat taurul de coarne, sunt obosiţi şi nedormiţi, dar vor să folosească fiecare clipă. Pentru prima oară m-am gândit serios să mă întorc acasă, n-o să curgă laptele şi mierea, dar am văzut în ochii interlocutorilor mei cât de multă nevoie au de noi”, a scris Răzvan Ștefănescu, notează click.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×