Românii au talent, sezonul 10, aproape de lansare. Pavel Bartoș și Smiley au făcut anunțul pe Instagram

Dan Suta   
în Stiri mondene
16/01/2020, 13:41
Românii au talent, sezonul 10, aproape de lansare. Pavel Bartoș și Smiley au făcut anunțul pe Instagram
Se apropie Românii au talent, sezonul 10! Sursa foto: Instagram

Românii au talent, sezonul 10, este aproape de lansare! Pavel Bartoș și Smiley, cei doi prezentatori ai show-ului fenomen care de ani buni face audiențe record la PRO TV au scris că așteptarea e aproape de a lua sfârșit.

Românii au talent, sezonul 10, este aproape!

„Cât @pavelbartos și @smiley_omul mai revăd din momentele lor preferate, noi vrem să vă amintim că sezonul 10 e aproape!”, scrie pe pagina de Instagram a emisiunii.

Românii au talent este cel mai de succes produs al PRO TV din ultimii zece ani. Show-ul a debutat în anul 2011. În mod tradițional, concursul începe în luna februarie și se termină în aprilie.

Câștigătorii primelor 9 sezoane ale show-ului de la PRO TV

Proiectul este o franciză Got Talent dezvoltată de compania britanică Simco Limited. Din actualul juriu al emisiunii fac parte Andra, Florin Călinescu, Mihai Petre și Andi Moisescu.

În legătură cu prezența lui Călinescu în juriu în cel de-al zecelea sezon există un mare semn de întrebare căci acesta a intrat recent în politică (mai multe detalii aici).

Marele premiu oferit pentru cel mai talentat român este de 120.000 de euro. Primul sezon, difuzat în anul 2011, a fost câștigat de rapper-ul Adrian Țuțu, iar runner-up în acea ediție (adică locul 2) a fost cântărețul Narcis Iustin Ianău, un băiat cu voce de soprană.

Iluzionistul Cristian Gog i-a hipnotizat pe telespectatori în sezonul difuzat în 2012 și a câștigat trofeul și marele premiu în bani.

Bruno Icobeț a câștigat sezonul 3, cu numerele sale ca dresor de câini. Al patrulea sezon a fost câștigat de Brio Sonores, al cincilea de Speedcubing, al șaselea de către cântăreața de operă Laura Bretan, care își câștigase popularitatea la ediția americană a concursului, iar al șaptelea de Lorelai Moșneguțu.

Ultimele două sezoane au fost câștigate de dansatorul și coregraful orădean Emil Rengle și Ana Maria Pantaze.

Semifinalele și finalele concurusului se transmit în direct, iar edițiile până în aceste faze ale concursului sunt înregistrate în diferite orașe din România (perioada preselecțiilor).

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×