Românii au Talent Live Stream la PRO TV. Vezi Online prima ediție din sezonul 9

Ciprian Postolache   
în Romanii au talent
08/02/2019, 19:00
Românii au Talent Live Stream la PRO TV. Vezi Online prima ediție din sezonul 9 GALERIE FOTO
Românii au Talent Live Stream la PRO TV. Vezi Online prima ediție din sezonul 9

Românii au Talent Live Stream la PRO TV!  Vezi Online prima ediție din sezonul 9. Emisiunea care debutează cu noua serie pe 8 februarie la PRO TV de la ora 20:30, înregistrează cea mai spectaculoasă schimbare în juriu. Mihaela Rădulescu a fost înlocuită de Mihai Petre.

„Mihai Petre este extrem de exigent și riguros. El reușește cumva să fie cinic și bun în același timp! O să-l vedeți și foarte emoționat! Are foarte multe divergențe cu ceilalți membri ai juriului, ce-i place lui FlorinCălinescu nu-i place lui. Când nimeni nu vede nicio greșeală, se găsește Mihai Petre să comenteze ceva! Nu e o surpriză!” , a comentat Smiley revenirea lui Mihai Petre.

Românii au Talent Live Stream. Vezi Online prima ediție din sezonul 9 la Pro TV

Românii au Talent este Live Stream la PRO TV. Ediția cu numărul 9 se poate vedea LIVE, de la ora 20:30. Smiley abia aștepta revenirea lui Mihai Petre, pe care l-a taxat de la prima ediție a sezonului, dar a și dezvăluit câte ceva din culise. „A acceptat să ia lecții de dans de la un concurent! S-a bucurat foarte mult că a venit la Românii au Talent! Se vede că are vână, e nevorbit! Îi place să vadă suferința oamenilor!”, a declarat Smiley despre colegul de emisiune, Mihai Petre.

„Românii au talent” debutează pe 8 februarie la PRO TV cu începere de la ora 20:30. „Ce am văzut în acest sezon este ceva ce nu am crezut că există! Am rămas uimit! Nu am crezut că există, atenție, nici nu m-am gândit la așa ceva! Nu este niciun truc! Spuneam singur: Bă, ești prost? Vorbeam singur”, a spus Smiley despre experiențele din noul sezon de Românii au Talent.

Românii au Talent Live Stream online la PRO TV! E sezonul suprem

Mihai Petre a fost încântat de revenirea în juriu.  „Întotdeauna am crezut că show-ul acesta este despre oameni ca tine, care vin cu emoție sinceră”, a spus coregraful, dansatorul și acum membrul juriului, Mihai Petre. „Un lucru e clar: Mihai Petre are o reputatie de dur. Este considerat cel mai de temut dintre jurati si la „Dansez pentru tine”, si la „Romanii au talent”, dar are, insa, si o latura simpatica” , au spus cei de la PRO TV de apariția lui Mihai Petre ca jurat în sezonul cu numărul 9 al emisiunii care începe pe data de 8 februarie de la ora 20:30.

Românii au Talent, Live Stream la PRO TV. Vezi Online prima ediție din sezonul 9

„Veți avea parte de foarte multe surprize, care vor veni atât de la concurenți, cât și din interacțiunile dintre noi, jurații”, a prefațat Mihai Petre deebutul de sezon de la Românii au Talent. ”Sezonul ăsta are de toate, momente incredibile, nemaipomenite… e clar că e sezonul suprem”, a spus şi colegul de juriu, Florin Călinescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×