Românii au Talent la PRO TV LIVE text: Cele mai tari momente ale show-ului din 22 februarie

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
22/02/2019, 21:59
Românii au Talent la PRO TV LIVE text: Cele mai tari momente ale show-ului din 22 februarie GALERIE FOTO
Românii au Talent LIVE pentru ediția din 22 februarie

Românii au Talent la PRO TV LIVE! Cele mai frumoase momente artistice se adună doar pe scena talentelor. Românii din toate colțurile țării  au adus râsete, emoții și trăiri fascinante! Ediția din cursul zilei de vinei, 22 februarie, este plină de unicitate, ca de fiecare dată.

„Da, unii dintre ei spun că se tem sau că au emoții mai mari, recunosc. Dar nu cred că este o abordare corectă, pentru că, până la urmă, job-ul lor este să fie atenți asupra lor, nu asupra noastră. Eu știu asta de la competițiile de dans. Cred că în orice performance ești mult mai productiv dacă ești atent la ceea ce ai tu de făcut. Sper să nu-i încurc prea tare. Sper, de fapt, întotdeauna am sperat, ca ei să fie capabili să performeze 100%”, a spus juratul înainte de a începe emisiunea despre cum l-au numit toți cel mai dur jurat.

Românii au Talent la PRO TV LIVE! Ediția din 22 februarie aduce noi surprize

22 februarie a adus noi acte artistice și râsete până la urechi! Încă de la primele apariții publicul a fost impresionat. Alecxandru Arnăutu, în vârstă de 29 de ani, i-a lăsat pe jurați fără cuvinte. Acesta a fost participant și la iUmor, a surprins prin ceea ce au numit jurații stand-up pe muzică. „Este fix actul artistic potrivit la locul potrivit’, a spus Andi Moisescu după cce a văzut numărul lui.

Acesta a imitat mai multe vedete și a cucerit jurații cu trupa pe care o avea în spate și care l-a ajutat să aibă unul din cele mai bune momente. De asemenea, un copil a ridicat dispoziția cu cântece de muzică populară. Băiețelul s-a declarat fan convins Liviu Vasilică, astfel că a încercat să se ridice la nivelul numit.

Contratenorul din Arad care a ridicat juriul Românii au Talent în picioare

Alin Buruiană (23 de ani) este un  student din Arad care a uimit tot juriul când a început să cânte, mai ales că era îmbrăcat într-o ținută rock.

Am absolvit Facultatea de Muzică și Teatru din Timișoara, secția canto clasic, iar acum sunt student al Facultății de Arte din Oradea, în anul I la master, la canto. Câțiva din idolii mei sunt: Franco Fagioli, Xavier Sabata, Anreas Scholl, Courtney Love, Stevie Wonder, Lauryn Hill. Cele mai fericite momente din viața mea, pe plan profesional, au fost reprezentate de câștigarea multor concursuri importante atât în țară, cât și în străinătate. Pe plan personal, au fost multe momente frumoase alături de familie și prieteni. Iubesc  viața așa cum este ea și consider că fiecare lucru se întâmplă exact în momentul potrivit, a spus Alin.

Nanu Armand nu a fost pe placul publicului și nici al juriului de la Românii au Talent. Iată mai sus de ce!

Gilly Martin a scos sabia din teacă la Românii au Talent

Gilly Martin are o poveste de viață impresionantă. A lăsat ingineria pentru dans și nu îi pare deloc rău. A ajuns să își deschidă o școală de dans și nu s-a oprit până nu a ajuns pe scena Românii au Talent! ”Mamă, am ajuns dansatoare!”, a fost mesajul concurentei Gilly Martin pentru cea care i-a dat viață.

Ema Stoian a luat Golden Buzz la Românii au Talent

Andra a apăsat butonul de aur la Românii au Talent, după ce Ema Stoian, de numai 10 ani, a prezentat un moment deosebit la Românii au Talent. Juriul a fost impresionat!

”Nu mă așteptam!”, a declarat Ema, la finalul numărului de la PRO TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×