Româncă ucisă în Spania de iubitul olandez. Cine este victima

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
19/02/2020, 11:28
Româncă ucisă în Spania de iubitul olandez. Cine este victima
Româncă ucisă în Spania de iubitul olandez

O crimă șocantă a îngrozit comunitatea dintr-un orașel spaniol! O româncă a fost găsită moartă într-un tomberon, iar autoritățile au fost alertate imediat! Medicii legiști au constatat că femeia a murit în chinuri groaznice, după ce a fost lovită de mai multe ori cu cuțitul.

Româncă ucisă în Spania de iubitul olandez

Oamenii legii au început imediat ancheta și au ajuns la iubitul femeii, cu care avea o relație plină de neînțelegeri și de scandaluri. Mai mult, femeia obținuse un ordin de restrictie, dar bărbatul nu s-a lăsat intimidat de acesta.

Tânăra româncă, în vârstă de numai 34 de ani, a fost ucisă de iubitul ei, un olandez de 59 de ani, care mai apoi i-a aruncat trupul fără viață la gunoi. Se pare că între cei doi ar fi existat un conflict extrem de aprins, motiv pentru care românca reușise să obțină în instanță ordinul de restricție.

Românca avea un băiat de 14 ani

Ultima ceartă i-a fost fatală Alinei Mocanu. Bărbatul a atacat-o cu cuțitul, iar românca s-a luptat pentru viața ei, martore fiind rănile de pe anebrațe, dar călăul său a ucis-o într-un final. Bărbatul i-a înfășurat cadavrul într-un cearșaf plin de sânge și l-a aruncat fără nicio reținere.

Potrivit informațiilor oferite de presa din Spania, românca de 34 de ani prezenta mai multe tăieturi la nivelul gâtului, dar și pe antebrațe, lucru ce scoate la iveală faptul că între cei doi a fost un conflict aprins, iar femeia ar fi încercat să se apere de iubitul ei.

Criminalul a fost prins ieri și în fața anchetatorilor și-a recunoscut imediat faptele. Se pare că cei doi au avut o relație plină de scântei, semănată cu multe despărțiri. De fiecare dată însă românca se întorcea în brațele iubitului su olandez. Alina Mocanu era mama unui băiat în vârstă de 14 ani, care a rămas acum orfan de mamă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×