Româncă desfigurată pe stradă, în Marea Britanie! Motivul pentru care au bătut-o mai mulți tineri

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
19/03/2019, 14:29
Româncă desfigurată pe stradă, în Marea Britanie! Motivul pentru care au bătut-o mai mulți tineri GALERIE FOTO
Româncă desfigurată pe stradă, în Marea Britanie! Motivul pentru care au bătut-o mai mulți tineri

Anca, o femeie în vârstă de 34 de ani din România, a fost bătută în plină stradă de mai mulți tineri în fața casei în care locuiește din orașul englez Doncaster, în Marea Britanie. Cea care a dezvăluit momentul dificil care a marcat-o pe viață este chiar aceasta.

Românca desfigurată pe stradă, în Marea Britanie!

Femeia a povestit că ieșise de la serviciu, după 10 ore de lucru, iar când încerca să parcheze în fața casei, un grup format din zece adolescenți au trecut pe lângă ea și au început să o înjure. Aceasta le-a spus să vorbească mai încet, altminteri se vor trezi copiii ei. În urma incidentului, femeia nu este atât de revoltată pentru atitudinea tinerilor, ci pentru faptul că autoritățile nu au luat nicio măsură.

„Eram lângă maşină şi ei treceau prin faţa casei mele, urlând. M-au vazut şi m-au înjurat. Le-am spus să vorbească mai încet că dorm copiii. Au început să urle şi mai tare şi una din fete s-a apropiat de gard. I-am spus să facă linişte sau chem poliţia. Atunci au luat foc şi au sărit pe mine. Nici un vecin nu a ieşit. Au spart gardul şi masina unei prietene care a lasat-o masina la mine pe stradă.

Româncă desfigurată pe stradă, în Marea Britanie! Motivul pentru care au bătut-o mai mulți tineri
Cea care a dezvăluit momentul dificil care a marcat-o pe viață este chiar aceasta

Femeia a sunat la poliție, au trecut 48 de ore, poliția nu a sunat, apoi i s-a spus să mai aștepte câteva zile

Am reuşit să intru în casă şi să sun politia, timp în care băteau cu picioarele în uşa mea. După un timp s-a facut linişte şi i-am văzut urcându-se pe trei dintre ei într-un SUV negru şi restul au fugit pe străduţe. Am fost la spital, nu este nimic fracturat. Au trecut 48 de ore şi poliţia nu a apărut.

Au sunat după 24 ore să îmi spună că sunt ocupaţi pe timpul weekend-ului şi că săptămâna viitoare o să mă sune un ofiţer să îmi ia o declaraţie telefonică. Apoi să mai aştept câteva zile un ofiţer disponibil să îmi ia şi o declaraţie scrisă. Cu alte cuvinte: poliţia nu se implică, mai ales că sunt minori implicaţi”, scrie românca pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×