Român expulzat din Italia, după ce a ajuns beat criță la spital de 73 de ori. Care a fost motivul oficial al expulzării

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
17/02/2020, 13:54
Român expulzat din Italia, după ce a ajuns beat criță la spital de 73 de ori. Care a fost motivul oficial al expulzării
Român expulzat din Italia, după ce a ajuns beat criță la spital de 73 de ori

Un român a fost expulzat din Italia și are interdicție timp de 5 ani să se întoarcă în Peninsulă! Motivul este unul halucinant: românul a ajuns de nu mai puțin de 73 de ori la Urgențe, după ce a consumat în exces băuturi alcoolice!

Român expulzat din Italia, după ce a ajuns beat criță la spital de 73 de ori

Sătule să îl tot care la spital pe românul turmentat, autoritățile italiene au decis să-l trimită acasă în România pe bărbatul cu probleme legate de consumul de alcool, informează Messaggero Veneto.

Potrivit Messaggero Veneto, bărbatul în vârstă de 54 de ani a fost surprins în stare avansată de ebrietate și dus la spital de 73 de ori de către polițiștii italieni. De 45 de ori a fost dus la spital doar de la începutul anului 2020! În 49 de cazuri, românul s-a trezit cât de cât din beție și a plecat de la spital înainte de încheierea verificărilor.

De cele mai multe ori, românul a fost dus de polițiști la spital

Bărbatul se afla în Italia din 2003, stabilindu-se inițial în provincia Torino, însă în 2014 s-a mutat în Friuli-Venezia Giulia, în provincia Pordenone. Românul a lucrat la o firmă din Friuli, însă pentru scurt timp, deoarece patronul a fost nevoit să-l dea afară pentru că bărbatu nu venea la muncă.

Tribunalul din Trieste a emis ordinul de expulzare, după ce românul aflat sub influența băuturilor alcoolice a iscat un scandal la un magazin de pantofi, iar motivul invocat de instanță a fost unul foarte serios: „ordinul a fost adoptat din motive de siguranță publică”.

Polițiști de la Biroul de Imigrări de la sediul poliției Pordenone l-au escortat pe român la aeoportul Marco Polo din Veneția, săptămâna trecută, unde a fost îmbarcat într-un zbor cu destinația România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×