Robert de Niro, făcut de râs de soția cu care este în divorț: ”Nu se spală pe păr cu lunile. Miroase urât!”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
19/03/2019, 17:27
Robert de Niro, făcut de râs de soția cu care este în divorț: ”Nu se spală pe păr cu lunile. Miroase urât!” GALERIE FOTO
Robert de Niro, făcut de râs de soția cu care este în divorț

Robert de Niro a fost făcut de râs de soția cu care este în divorț. Actorul a șocat atunci când a anunțat, la sfârșitul anului trecut, că divorțează la 75 de ani de cea care i-a fost alături de mai bine de 20 de ani, Grace Hightower, în vârstă de 63 de ani.

Robert de Niro a fost făcut de râs de soția cu care este în divorț

Partajul lor se pare că devine din ce în ce mai dificil și urât, căci fostă soție îi aduce acuze grave și îl face și de râs. De Niro ar fi vrut ca totul să fie discret, cu ușile închise, dar soția, rănită, a dorit contrariul, așa că a spălat rufele în public, neținând cont de doleanța soțului. În plus, aceasta nu se oprește aici! Grace face dezvăluiri neașteptate în presă cu care își face de râs soțul.

Fosta soție susține că Robert de Niro stă zile la rând nebărbierit ori chiar fără să facă duș, se îmbracă zile în șir cu aceleași haine, iar părul nu și-l spală cu zilele. Totodată, Grace mai spune și că actorul miroase atât de urât încât era nevoită să deschidă toate geamurile pentru a ieși mirosul înțepător. Soția actorului a mai declarat și că actorul din ”Nașul” este o persoană foarte gălăcioasă cu care reușești greu să te înțelegi.

Robert de Niro, făcut de râs de soția cu care este în divorț: ”Nu se spală pe păr cu lunile. Miroase urât!”
Despărțirea lor se pare că devine din ce în ce mai dificil și urât

Cei doi se luptă pe o avere de 350 de milioane de dolari

Apărătorii lor în fața instanței au de dus o luptă foarte grea, în special pentru faptul că miza este una foarte mare. Aceștia se luptă pe o avere de 350 milioane de dolari, iar Grace se simte îndreptățită să obțină cât mai mult la partaj.

Pe de celaltă parte, De Niro a spus despre Grace să și ea este o persoană dificilă, pusă pe harță mereu și capricioasă. Însă, despre celelalte acuze, celebrul actor nu a comentat în niciun fel, căci preferă să fie discret în legătură cu problemele cu care se confruntă familia sa în acest moment.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×