Richard Gere, tată pentru a doua oară, la 69 de ani! Cine este mama copilului său

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
11/02/2019, 16:18
Richard Gere, tată pentru a doua oară, la 69 de ani! Cine este mama copilului său
Richard Gere, tată de băiat, pentru a doua oară

Actorul american Richard Gere, în vârstă de 69 de ani și soția sa Alejandra Silva, activistă de origine spaniolă, în vârstă de 36 de ani, au devenit fericiții părinți ai unui băiețel. Celebrul actor devin astfel tată pentru a doua oară. Alejandra Silva a născut „în urmă cu câteva zile”  după cum anunță publicația spaniolă Hola!. Informația nu este însă confirmată oficial.

Richard Gere și Alejandra Silva s-au căsătorit în aprilie 2018. Cei doi nu și-au dorit o nuntă cu fast, evenimentul fiind unul intim, la care au participat doar rudele și câțiva prieteni apropiați.  Cunoscutul actor american și frumoasa blondă formează un cuplu de mai bine de patru ani. Nașterea a avut loc în New York, în urmă cu câteva zile. Nu au fost făcute publice informații privind numele pe care îl va purta băiețelul celor doi.

Clipe fericite pentu Richard Gere. Soția sa a dat naștere unui băiețel

Richard Gere devine astfel tată pentru a doua oară. Actorul mai are  un băiat, Homer James Jigme, în vârstă de 18 ani, în urma căsniciei cu fosta soție, Carey Lowell. Nici Alejandra Silva nu se află la prima experiență de acest gen. Activista de origine spaniolă mai are un băiat, pe nume Albert, în urma mariajului cu Govind Freidland.

Richard Gere este in culmea fericirii, după ce soția ai-a născut un băiețel
Richard Gere este in culmea fericirii, după ce soția ai-a născut un băiețel

Frumoasa blondă a împărtășit cu admiratorii săi fericita veste că a devenit mamă. A postat pe Instagram o fotografie ce îl înfățișa pe Dalai Lama, care îi binecuvânta sarcina. „Un moment special ce a avut loc în urmă cu câteva minute… Am primit binecuvântări pentru darul nostru prețios ce urmează să vină… nu am putut să anunțăm înainte să îi spunem lui Dalai Lama” , estee mesajul scris de Alejandra la acel moment, pe respectiva rețea de socializare. Vestea sarcinii a venit cum nu se putea mai bine pentru cei doi, la doar șase luni de la momentul în care s-au căsătorit civil. „Sunt cel mai fericit bărbat din univers și cum aș putea să nu fiu. Sunt însurat cu o femeie frumoasă, sensibilă și amuzantă care și-a luat angajamentul de a ajuta oameni și este și o mamă grozavă”  ,a spus Richard Gere, după nuntă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×