Rezultatul Eurovision 2019, contestat de fanii nemulțumiți de Ester Peony: ”Așa ceva nu vom uita”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
18/02/2019, 08:50
Rezultatul Eurovision 2019, contestat de fanii nemulțumiți de Ester Peony: ”Așa ceva nu vom uita” GALERIE FOTO
Fanii au fost nemulțumiți de rezultatul Eurovision 2019

Rezultatul concursului muzical Eurovision România 2019 a fost contestat de fani. Imediat după ce s-a aflat că cea care ne va reprezenta la Eurovision Song Contest 2019(ESC) la Tel Aviv este Ester Peony, admiratorii competiției și-au scris nemulțumirile pe rețelele de socializare.

Aceștia au postat mii de comentarii negative atât la adresa câștigătoarei, cât și a organizatorilor. De altfel, pe pagina oficială de Facebook Eurovision România, 80% dintre comentarii sunt negative.

Rezultatul Eurovision 2019 a fost contestat de fanii nemulțumiți de Ester Peony

„Nimeni nu se va uita. Ce-ați făcut în seara asta TVR-ule? De ce? Pentru că ne-ați distrus speranțele de a câștiga concursul Eurovision. Așa ceva nu se poate uita și nici ierta/ Melodia asta e frumoasă ca o înmormântare. P.S Încă aștept să se termine slujba și să vină coliva/ Dacă anul trecut a câștigat cine a câștigat, de ce n-ar câștiga Ester cu o melodie în care sughiță de la un capăt la altul.

Rezultatul Eurovision 2019, contestat de fanii nemulțumiți de Ester Peony: ”Așa ceva nu vom uita”
Fanii au fost nemulțumiți de câștigătoarea Eurovision România, care ne va reprezenta la ESC 2019

În juriu parcă au fost Viorica Dăncilă și Darius Vâlcov. Sunteți o rușine, niște hoți cerșetori de SMS-uri pentru a vă acoperi cheltuielile. Laura Bretan a fost cu câteva clase peste acest juriu și concurs/ Deci după ce că liniile de vot au fost blocate, ba nu se putea vota, ba nu primeai confirmare, ba liniile erau închise…ne reprezintă țara o piesă aleasă de 6 persoane…Noi nu avem nimic de spus?/RUȘINE, CUM SĂ VĂ LĂUDAȚI CU AȘA CEVA?”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor înfuriați de rezultat.

Singurul care se bucură de prestația lui Ester și de melodia care ne va reprezenta România peste hotare este Mihai Trăistariu. Și, chiar dacă și acesta a avut câteva comentarii legate de „părerea” publicului, care nu a fost pusă la socoteală, după cum au spus și fanii concursului, în final, Ester este un artist care a câștigat pe puterile proprii, lucru îmbucurător pe Mihai. „Dacă mă bucur de ceva în seara asta la Eurovision … mă bucur că juriul internațional a făcut dreptate! Așa cum am preconizat … Ester a câștigat! Fără pile, fără telefoane, fără impresari, fără wildcard-uri inventate, fără susținerea sufocantă și fake a caselor de discuri, fără influențele morbide și distructive ale celor 10 fani Eurovision România care au câte 30 de conturi false fiecare …”, a scris artistul imediat ce s-a aflat câștigătorul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×