Rezultatul autopsiei lui Ilie Balaci. S-a deschis o anchetă, iar Ministerul Sănătății a intervenit

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
22/10/2018, 14:56
Rezultatul autopsiei lui Ilie Balaci. S-a deschis o anchetă, iar Ministerul Sănătății a intervenit GALERIE FOTO
Ilie Balaci, pe teren

Iată rezultatul autopsiei lui Ilie Balaci. În cazul decesului lui s-a deschis o anchetă, în care a intervenit și Ministerul Sănătății. Așadar, ancheta s-a finalizat. Din informațiile din presă, aceasta ba a suferit un infarct, ba a făcut un accident vascular cerebral. Potrivit Digi24, legiștii au declarat că moartea legendei fotbalului a fost provocată de insuficiență respiratorie și infarct miocardic. În prezent, trecerea în neființă a ”minunii blonzi” de la Craiova este o enigmă. În acest moment, sunt multe ipoteze care i-ar fi cauzat moartea. Dar, conform Inspectoratului de Poliției Județean(IPJ)Dolj, a fost deschis un dosar penal. ”A fost deschis dosar penal pentru moarte suspectă. Nu există niciun fel de suspiciune cu privire la cauzele decesului, însă pentru a putea fi dispusă o expertiză legală în cauză, o necropsie, aceasta este procedura care trebuie îndeplinită”, a mărturisit reprezentantul IPJ, Cosmin Grădinaru, pentru Agerpres.

Pentru elucidarea acestui mister a intervenit și Ministerul Sănătății. Se pare că, în urma suspiciunilor familie, ministrul sănătății a declarat că s-au autosesizat. ”Ne-am autosesizat in urma suspiciunilor pe care familia le-a ridicat. E un erou national. Impreuna cu domnul Raed Arafat am constituit echipa de control care se va deplasa in Craiova pentru a verifica ceea ce s-a intamplat in caz, modul de respectare a procedurilor de preluare de la dispecerat pana la constatarea decesului.

Iată rezultatul autopsiei lui Ilie Balaci
Fiicele lui Ilie Balaci, pline de durere

Rezultatul autopsiei lui Ilie Balaci! În cazul decesului lui s-a deschis o anchetă

Iată rezultatul autopsiei lui Ilie Balaci
Sicriul în care se afla trupul neînsuflețit al lui Ilie Balaci

E vorba de modul in care a fost preluat pacientul, i s-ar fi prescris o medicatie si exista suspiciunea ca nu a fost cea corecta. In maximum 2 zile vom afla concluziile”, a declarat Sorina Pintea. Sicriul, alături de trupul legendei sportului românesc, a fost depus la Biserica Sfântul Ilie din Craiova. În a doua parte a zilei, catafalcul a hotărât să fie mutat la Stadionul ”Ion Oblemenco”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×