Rezultatul autopsiei lui Ilie Balaci. S-a deschis o anchetă, iar Ministerul Sănătății a intervenit

Iată rezultatul autopsiei lui Ilie Balaci. În cazul decesului lui s-a deschis o anchetă, în care a intervenit și Ministerul Sănătății. Așadar, ancheta s-a finalizat. Din informațiile din presă, aceasta ba a suferit un infarct, ba a făcut un accident vascular cerebral. Potrivit Digi24, legiștii au declarat că moartea legendei fotbalului a fost provocată de insuficiență respiratorie și infarct miocardic. În prezent, trecerea în neființă a ”minunii blonzi” de la Craiova este o enigmă. În acest moment, sunt multe ipoteze care i-ar fi cauzat moartea. Dar, conform Inspectoratului de Poliției Județean(IPJ)Dolj, a fost deschis un dosar penal. ”A fost deschis dosar penal pentru moarte suspectă. Nu există niciun fel de suspiciune cu privire la cauzele decesului, însă pentru a putea fi dispusă o expertiză legală în cauză, o necropsie, aceasta este procedura care trebuie îndeplinită”, a mărturisit reprezentantul IPJ, Cosmin Grădinaru, pentru Agerpres.

Pentru elucidarea acestui mister a intervenit și Ministerul Sănătății. Se pare că, în urma suspiciunilor familie, ministrul sănătății a declarat că s-au autosesizat. ”Ne-am autosesizat in urma suspiciunilor pe care familia le-a ridicat. E un erou national. Impreuna cu domnul Raed Arafat am constituit echipa de control care se va deplasa in Craiova pentru a verifica ceea ce s-a intamplat in caz, modul de respectare a procedurilor de preluare de la dispecerat pana la constatarea decesului.

Fiicele lui Ilie Balaci, pline de durere

Rezultatul autopsiei lui Ilie Balaci! În cazul decesului lui s-a deschis o anchetă

Sicriul în care se afla trupul neînsuflețit al lui Ilie Balaci

E vorba de modul in care a fost preluat pacientul, i s-ar fi prescris o medicatie si exista suspiciunea ca nu a fost cea corecta. In maximum 2 zile vom afla concluziile”, a declarat Sorina Pintea. Sicriul, alături de trupul legendei sportului românesc, a fost depus la Biserica Sfântul Ilie din Craiova. În a doua parte a zilei, catafalcul a hotărât să fie mutat la Stadionul ”Ion Oblemenco”.