Rețeta de dulceață din coajă de pepene roșu este fină și rafinată ideală pentru clătite. Sursa foto: acasa.ro
Vara este anotimpul dulcețurilor și compoturilor. Foarte multe gospodine fac dulceață din nucă, ardei iute, ceapă roșie sau coajă de pepene roșu. Astăzi vă recomandăm o rețetă de dulceață din coajă de pepene roșu care are o aromă incredibilă care aduce la gust cu dulceața de gutui.
Dulceața din coajă de pepene roșu este o rețetă rafinată și fină care are o aromă incredibilă asemănătoare la gust cu dulceața de gutui. Această dulceață din coajă de pepene roșu este ideală pentru clătite sau poate fi servită pe pâine prăjită cu unt. De asemenea, dulceața se poate folosi la rețetele de prăjituri sau poți servi musafirii.
Ingredientele de care ai nevoie pentru dulceața din coajă de pepene roșu:
Mod de preparare dulceață din coajă de pepene roșu:
Unele gospodine adaugă în momentul în care pregătesc dulceață un strop de oțet care ajută fructele să se întărească și de aceea fierb mai greu. Timpul ideal de pregătire pentru o rețetă de dulceață este de maxim o oră.
Așadar, gospodinele fierb coaja de la pepenele roșu în oțet înainte de a fierbe fructul în apă astfel nu se vor înmuia și nu se vor deforma prea mult bucățile de fruct. Dulceața de coajă de pepene roșu nu trebuie să fiarbă mai mult de o oră și nu trebuie să se lege foarte mult pentru că se va îngălbeni și va avea gust de caramel.