Reprezentantul Spitalului Sanador a recunoscut ce s-a întâmplat cu Andreea Bălan în operația de cezariană

Dan Stancu   
în Stiri mondene
05/03/2019, 12:26
Reprezentantul Spitalului Sanador a recunoscut ce s-a întâmplat cu Andreea Bălan în operația de cezariană GALERIE FOTO
Reprezentantul Spitalului Sanador a recunoscut ce s-a întâmplat cu Andreea Bălan în operația de cezariană

Apar informații noi despre starea de sănătate a Andreei Bălan. Vedeta a suferit um stop cardiac și reprezentantul Spitalului Sanador a recunoscut ce s-a întâmplat în timpul operației de cezariană. Acesta a vorbit despre un „succes medical” și a spus și vorbit și despre fetița vedetei.

Reprezentantul Spitalului Sanador a recunoscut ce s-a întâmplat cu Andreea Bălan în operația de cezariană. Amănunte în premieră

„Incidentul care s-a petrecut în timpul operației de cezariană este unul foarte rar care nu poate fi prevăzut prin investigații anterioare. La spital, de când știu eu, de când sunt eu aici, nu au mai fost astfel de cazuri”, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Sanador. Îmtrebat de un juralist dacă se poate vorbi despre o culpă medicală, acesta a replicat: „Nu poate fi o culpă medicală, doar un succes medical”.

Reprezentantul Sanador a mai spus că nu știe dacă Andreea Bălan și-a văzut bebelușul, dar a precizat că fetița este bine. „Andreea Bălan este acum supravegheată medical. În măsura în care a existat un incident intraoperator, normal că există riscuri. Încă nu am stabilit când va fi externată. A fost deja vizitată de familie. Consecințele pot fi diferite, în funcție de câît timp a fost în stop cardio-respirator”, a subliniat purtătorul de cuvânt, la insistențele presei.

Reprezentantul Spitalului Sanador a recunoscut ce s-a întâmplat cu Andreea Bălan în operația de cezariană
Reprezentantul Spitalului Sanador a recunoscut ce s-a întâmplat cu Andreea Bălan în operația de cezariană.

Andreea Bălan, la terapie intensivă

Andreea Bălan este în continuare la terapie intensivă și, din informațiile de până acum, nu și-a văzut încă fetița, care a luat nota 10 la naștere și se află în secția de neonatologie. A fost, în schimb, vizitată de mamă și de soț, dar nu a putut vorbi prea mult cu ei.

După ce soțul Andreei Bălan a postat pe Facebook mesajul în care anunța că vedeta este în stare stabilă, au început să curgă comentariile și reacțiile. Cei mai mulți dintre cei care au comentat îi ureaza tinerei mămici sănătate și recuperare ușoară după ieșirea din spital.

Una dintre mămici îi recomandă lui George Burcea să o transfere de urgență la Spitalul Floreasca. „George, te rog insistent transfer-o pe Andreea la Floreasca, unde sunt superprofesioniști. Nu o lăsa la Sanador, unde medicii nu au expertiza necesară pentru urgenșe și nici aparatura necesară. Te rog stăruitor! Nu o lasa pe Andreea acolo! Sfatul meu este calificat! Este dreptul vostru sa cereți transferul imediat! Mă rog lui Dumnezeu pentru salvarea totală a Andreei și implicit a familiei voastre frumoasă”, scrie femeia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×